szmatus Creative Commons License 2005.08.02 0 0 14899

Több dolog van amiről megfeledkeztem,először is a diavetítőzés.....hm.....kudarcba fulladtunk kissé,de majd nekifutunk kicsit később újra!:)

A meséléssel kapcsolatban meg az a helyzet,hogy álltalában az esti etetés után mindig mesélek Annának,és ez alatt ő a karomban jól elmacerálja a ruhámat,aztán dugdossa öklöcskéjét a szájacskájába,nagyokat pislog,aztán elkezdenek leragadni a szemecskéi,és szépen lassan elalszik!Hát ennyire aktívan érdekli a mese!EGYENLŐRE:)

A másik pedig ez a szájhúzós ügy!

Kb hatodjára fogok neki,hogy szalonképesen,és viszonylag röviden tudjam elmondani,hogy mennnyire feldühít továbbra is az,ha valaki kereskedik,és a sok utánnajárást és az álltala ismert,ezzel a termékcsoportal kereskedő és kapcsolatban álló orvos,vagy orvosok véleményét szembe állítja azon orvosokéval,akik napi szinten több tíz gyermek életét mentik meg,és mégsem ajánlják,hogy haladéktalanul iktassuk be a gyermekünk mindennapjaiba ezen termékeket!

Az ilyen korababák,mint pl akár az én gyermekem is,hihhhetetlenül érzékenyek mindenféle behatásra,ezért aztán azon termékek is kiválthatnak-a híreszteléssel ellentétben-allergiás tüneteket,melyek csak természetes alapanyagokat tartalmaznak!

A saját példám nyilván nem elég meggyőző,pedig én életerős nagy felnőtt vagyok,nem egy esendő pár kilós,vagy még kissebb korababa!

Ami a szájhúzást illeti,pedig:IGENIS,hogy KELL SZÁJAT HÚZNI !Oka is van!

A fórumon TILOS A KERESKEDÉS!

ha jól emléxem egyszer azt mondtad robi,hogy kötelességünk ezeket alkalmazni akkor is,ha nem hiszünk benne,ha nem tesszük vacak emberek vagyunk!

Mi ez,ha nem kereskedés?NA az ilyenért kell szájathúzni!

Az én gyermekemért a fél ország,és rengeteg külföldi is imátkozott,még sem szabok ki neked napi fél óra imádságot,és nem mondom,hogy szar alak vagy ha nem teszed!

És egy kis életszerű példa azokról,akik ezen termékek renoméját rontják!

A férjem nagynénje tavaly december 29.-én ezen méregdrága termékek hosszas használata után is meghalt,és aki az ő fejét teledumálta, szintén letette a nagyesküt,hogy ez nem következik be,ha a havi kb46ezer forintnyi nyugdíjából kb18ezret erre költ.Megtette!Ez sem okoz lelki furdalást?!

Nem szeretném,ha arra jönnék legközelebb,hogy bárki rendre utasít,mert ez az én véleményem,és ahogy robi minden adandó alkalommal megpróbálhatja ide becsempészni a termékeket,én is úgy érzem,most is és máskor is harcolni fogok a kereskedelem ellen itt a fórumon!

Köszönöm a figyelmeteket,bocsánat a terjedelemért!

Jó éjszakát!

TSÓÓÓK!