glory UTD Creative Commons License 2005.08.02 0 0 1412

"Na igen a fityeszesek komcsiznak, holott a fityeszeseknél több a komcsi, mint az MSZP-ben. Pl: martonyi, kövér. De most már fityeszes pozsgay, meg szűrös is. De ezeknek beszélhecc, mert fáj nekik az igazság. Egy ausztralopitekusz is értelmesebb ezeknél."

 

na igen, ez mar legalabb negy (most a valosagalapot ne is firtassuk)...hany maszopos is ul a parlamentben? Tobb.

 

 

"A felcsúti hímvesszőről - aki meg roma származású - meg megjelent egy könyv. Ott benne van az igazság."

 

aki meg roma szarmazasu, es szelsojobbos is egszerre, mint Mortimer, aki csak azert bokdoste a fajtajat, hogy megfeleljen a melymagyar elvarasoknak.

 

 

"A kövér meg egy tudathasadásos elmebeteg. Lehazaárulózza azokat akik NEM-mel szavaztak, most pedig ő is ellenzi a 2-ős magyar állampolgárságot."

 

"sajnos" ez is hazugsag, mert nem az allampolgarsag, hanem a nepszavazas miatt fejezte ki nemtetszeset.

 

 

"Az szdsz meg bejut, akár teccik, akár nem. Bp-en 13-14 %-uk van. És kedves Fradista barátaim, még a 9. kerületben is a baloldal a népszerűbb."

 

persze ha amugy nem is jutna be, majd jon par charter gep azsiabol...

 

 

"Bírom azt, hogy ebben a topikban a sok seggfej magyarkodik, szopják a csurka, meg az o.v. f@szát , a székely-románokat "magyarozzák", ezalatt meg 7,5 millió magyart meg lehazaárulóznak.

De szerencsére a mash-féle izomagyúak (akik mivel egy komoly érvet nem tudnak felhozni, inkább keménykednek) vannak a kisebbségben."

 

egesz egyszeruen csak a kurva anyad, fulladj fitymaba, te koszos geci.

Előzmény: Törölt nick (1400)