DcsabaS_ Creative Commons License 1998.10.15 0 0 189
Kedves eomer!

A nő számára 3 próba, kitalálni mi legyen a 3 próba (:-)))...

**************
Kedves alejandro_magno!

Én már többször is hallottam. Valahogy úgy hangzottak, hogy "túl hamar/könnyen adtam oda neki magamat", vagy hogy "túl tartózkodó voltam".

**************
Kedves Erdeilány!

Az időről időre újra meghódítás nagyon tetszik (:-)))!

A Qrvasággal egyébként én sem bélyegzem meg a "kapcsolati intermezzóban leledző nőt", hiszen nem is ismerem a szempontjait. Lehet, hogy igenis vannak neki. Ha viszont nincsenek, ha annyira föladta önmagát, azt nagyon tudom sajnálni. De persze az ő dolga, nem az enyém.

*************
Kedves Solya!

Nagyon jó a kérdésed, mert jellemző:
"Mert ha annyira szuper, akkor miért nincs senkije?"
Az ezzel kapcsolatos női fantázia szinte kimeríthetetlen... Persze a leggyakoribb, hogy az illető férfit homokosnak nézik. Egyáltalán, nagyon általános, hogy a nők valami egészen hihetetlen csodálkozással fogadják, ha egy férfi nemet mond nekik. Tisztára úgy, mintha azt gondolnák: "Pedig igenis minden férfinek csakis azon jár az esze. De akkor most ez miért mégse?"

A következő kérdésed is nagyon női és találó:
"Tudom, mert nagyon elfoglalt, nem ér rá kapcsolatokat ápolni, de akkor itt a következő kérdés: mit akar ez esetben tőlem? Vajon rám lesz ideje, vagy csak egy újabb leszek?"
Sajnos, tényként tudomásul kell venni, hogy a valamirevaló férfiak NEM a szoknyák utáni rohangálásban élik ki magukat. Az életük központi kérdése NEM a feleség és még csak NEM is a gyermek. A férfi életében a nő általában véve csak a második lehet (a foci, a peca, a kártya, vagy valami más mögött) és az első helyet csak átmeneti időkre vívhatja ki. Létezik persze az a speciális eset is, amikor a férfi hobbija éppen a nő, de akkor meg _más nők_ után fog rohangálni. Ha egy nő élete férfi nélkül is ép és egész, akkor el tudja fogadni ezt a helyzetet, sőt, talán ő is hasonlóan van vele. Az a nő viszont, aki egyedül a férfiben látja boldogságának kulcsát, boldogtalan és elhagyatott lesz. (Valósággal menekülni fognak előle.)

A történetedről:
Nem, nem váltál a szemében ribanccá. Viszont esetleg nem is vett emberszámba. Okulni kell belőle. A romantikus filmekkel szemben az ilyen férfi romlott, és hasztalanul kísérleteznek a gyógyításával az újabb és újabb hölgyek.

A tanulság:
A pénzes udvarlónak nem egy megpróbáltatás az aranygyűrű. Hanem nézd meg, mit tenne a pénze nélkül.
A boxolónak nem egy megpróbáltatás, ha három másik udvarlódnak beveri a képét. Hanem nézd meg, mit tenne, ha nem üthet vissza. (Tud-e uralkodni önmagán?)
Az egyetemi tanárnak nem egy megpróbáltatás, ha valamit ki kell magyaráznia. Hanem nézd meg, hogy mit tenne, ha valamit tennie is kellene.

Vagyis a kopasz embertől igenis fésüt kell kérni ahhoz, hogy megtudd mit tenne érted.