Bering de la Cruz
2005.07.29
|
|
0 0
174
|
Nem tudom megállni hogy ne szóljak hozzá a témához, és indulatok nélkül sem tudok róla beszélni. Nekem is rengeteg csomagom tünt már el vagy meg sem érkezett. Nálam a leggagyibb cégek listáján a Magyar Posta az első ötben benne van. Mivel főleg tengerentúlról vásároltam ezzel kapcsolatban vannak tapasztalataim. Szisztematikusan fosztogatják a küldeményeket! Gyakorlatilag felelőségre vonni nem lehet őket! Csak azok a küldemények vannak ugymond "biztonságban" amelyek EMS-l érkeznek tehát trackingelhetők vagy könyvelt küldemények, mert azokat minden állomáson szkennelik nyomonkövethetőek. Apropó ebayes vásárlások, elég sokat vásárolok az Amerikai ebayról, régebben ugy gondoltam hogy jó megoldás lessz ha a rokonaimhoz küldetem a vásárolt dolgokat és Ök ujra postázzák nekem de a munkájukból kifolyólag sokat utaznak és nincsenek otthon ezért ez sem müködött rendesen. Aztán kerestem kint egy céget akinek van gyüjtőkonténere Magyarországra havonta, igy a céghez mennek a vásárolt csomagjaim ahol összerakják öket és berakják a konténerbe amikor 40-50 Kg összegyűlik akkor küldik..mindig irnak egy e-mailt mikor indul a konténer és hogy mennyi lessz a szállitás. Soha egy db csavarom sem tünt el azóta.. Sokszor elmondtam ismét megteszem ez az Ország szolgáltatásokban NULLA,GAGYI.. |
|