DcsabaS Creative Commons License 1998.07.18 0 0 126
Kedves kenyai! (hosszúúúúúúúúúúúú lesz...)

Azt hiszem, ki kell ábrándítsalak. Például a náci Németországban nagyon is súlyos minősítés volt, hogy valakinek nem kék a szeme!

Ettől függetlenül abban egyetértünk, hogy mindenféle minősítéssel óvatosan kell bánnunk. Az én óvatosságom abba van belekódolva, hogy igazából nem is én állapítom meg, hogy qrva-e az illető, hanem ő maga, viselkedésével. Vegyük a következő 5 esetet:

1.) Egy öszinte nő elmeséli, hogy eddigi életében összesen 25 férfivel volt dolga. Megkérdem tőle, hogy szerette-e őket. Azt mondja igen, hiszen olyannal le se feküdne, akit előzőleg nem kedvelt meg. Megkérdem, hogy voltak-e eredménytelenül próbálkozó udvarlói. Azt mondja hajaj, nincs nap hogy ne kapna 2-3 ajánlatot, ráadásul vadidegen emberektől.
(KÖVETKEZTETÉSEM: NEM qrva)

2.) Egy rég nem látott munkahelyi ismerősnőmmel találkozunk a városban. Beszélgetni kezdünk, betérünk egy kávézóba. Egyszer csak kibuggyan belőle a sírhatnék. Kiderül, hogy férjhez ment egy ... hapsihoz, aki Magyarországon nagyon kedves volt, de miután kiutaztak, kiderült hogy van még 2 felesége és rá csak gyerekcsinálásilag van szüksége, és ő még a két másik nőnek is ki volt szolgáltatva. Egy ottani ismerőse segítségével ugyan sikerült Európába szöknie, (... országba), de ott meg bezárták egy kuplerájba. Nem volt semmi papírja és pénze, verték és kábítószerezték. Egy szökési kísérlete után majdnem megölték. Csak a 200. kuncsaftját tudta rábeszélni, hogy segítsen neki hazaszökni.
(KÖVETKEZTETÉSEM: NEM qrva)

3.) Egy barátom húga most érkezett Németországból. Kérdem tőle, nem hosszabb ideig akart-e kint dolgozni. Azt mondja de igen, csakhogy közben a cég egy része Magyarországra költözött, így hát ő is visszajött. Valami magyarországi képviselet féle? - kérdezem naívan. Kiderül, hogy filmezésről van szó, átlag 3 filmet vállal havonta, de csak azokban, amelyek nem csupán "arról" szólnak és nincs bennük semmi beteges. És mi van a filmben szereplő férfiakkal, ki dönti el, hogy kivel? - kérdezem. Ó, én csak barátokkal. Egyszer volt, hogy mindenáron rám akartak sózni egy "Sandokán" alkatú fazont, de egy erőszakos baromnak tűnt, ezért nem vállaltam. Pedig 5-ször annyit ígértek, ami meglehetősen ritka. Van-e barátod ilyen munka mellett? -kérdezem. Jelentkező éppen mindig akadt, de vagy csak "azt" akarták, vagy a pénzt, és ráadásul még parancsolgatni is akartak. Viszont 2 hónapja végre találkoztam egy normális fiúval. A kedvéért, azt hiszem, a filmezést is abba fogom hagyni.
(KÖVETKEZTETÉSEM: kissé exhibicionista, de NEM qrva)

4.) Egy barátom már 2 hónapja együtt járt egy lánnyal, amikor a farsangi bálról egy órára el kellett ugrania egy fontos ügyet elintézendő. Barátnőjét otthagyta, hadd szórakozzon addig is. Amikor visszaérkezett, természetesen igyekezett mihamarabb megtalálni. Rá is akadt, a női mosdó melletti egyik szobában egy vadidegen férfivel, félreérthetetlen tevékenység közben.
(KÖVETKEZTETÉSEM: qrva)

5.) Két férfi megbeszéli, hogy a legközelebb eléjük kerülő qrvákkal elmennek. Úgy is tesznek.
(KÖVETKEZTETÉSEM: qrvák. Mindannyian. A 2 férfi is.)