breien Creative Commons License 2005.07.28 0 0 3019
Tisztelt keopsz Igazad van.

Ezt a cikket elolvasva, megtévesztő lehet. Az említett országokban igaz amit leírt, viszont a megtévesztés abban rejlik, hogy nem említi meg, hogy Magyarországon, bizonyos okok miatt az ingatlanpiacon túlkínálat van, s hazai befektetések között, a leggyengébban teljesít. / még a pénzpiaci alap is kedvezőbb ennél / Szeretném felhívni becses figyelmét, hogy kishazánkban, az emberek többségében van felelősségtudat, s tanúlt szakmája iránti elkötelezettség. / ha kérhetném, most ne a "vizsgálóbizottságok"- napi híreiből induljunk ki. /
Próbálja már elhinni, hogy az emberek többsége, az elmúlt tizenöt évben, azért többet tanult a piacgazdaságbó, mint amit nap mint nap, a sajtóban elétárnak.

A társadalom bizalmi index-ét azzal rontják le, s a befektetések iránt az átlagember bizalmatlansága erre vezethető vissza.
No de csak szép sorjában, ne szaladjunk előre.

ADÓ! sarkalatos pontja a honi állapotoknak.
Tisztelettel kérdem, mi az ami elfogadhatatlan? Talán, csak nem azt akarja mondani, hogy nem ösztönözné befektetésekre, fejlesztésekre uram bocsáss adótermelésre a honi vállalkozókat, ha a "megtermelt" adójukat, a saját piavi helyzetük stabilitására, fejlesztésére, korszerű, versenyképes jövedelmet biztosító új munkahelyek létesítésére fordíthatják, s uram bocsáss! akár még az EU. támogatások "önerejére" is felhasználhatják.
Csak nem az eddigi gyakorlatot tartja működőképesnek, hogy állami támogatásokkal "fejlesztenek"? "korszerű"? munkahelyeket hoznak létre, s a megtérülési idő lejárta előtt FELSZÁMOLJÁK! csődöt jelentenek. Biztos vagy Te abban, hogy az arra érdemesek kapták azt a támogatást?

Tőzsde:

No igen, a vázolt példámban, az elmúlt négy év átlaghozamát említettem.
Viszont a szakemberek tudják, hogy az elkövetkező "jövőérték" számítását kell alkalmazni. Egy másik topicban ezért hívtam fel a nagyérdemű figyelmét, a BÉT. -en jelenleg meghatározó cégek idei befektetéseinek elemzésére. A külföldiek ezt a számítási metodikát is alkalmazzák, talán ennek köszönhető, hogy egy illen kicsíny Tőzsdének, mint a BÉT, 17 mrd Huf. fölött van a napi átlagforgalma. Ők mint látod, bíznak benne. / saját vélemény, amit a másik topicban leírtam, a BÉT. jelenlegi porfoliója, a Magyar gazdaság sebezhetőségét is magában hordozza, ezért lenne célszerű, több céget, részvényt bevinni a "parkettra" /

A mai technika adottságait kihasználva, hidd el, vannak akik maximálisan kiszolgálják az ügyfeleiket, biztosítják számukra azon szükséges információkat, amely alaján egy átlagember is időben meghozhatja a döntését.
pl. az unokám, három éves volt, amikor megtanítottam a net. kezelésére /kb. 1 óra alatt / Ma, ötévesen, az ő érdeklődési körének, igényének megfelelően, az Egyszer volt hu. portálján, önállóan eligazodik.

Miért ne tételezném akkor fel, egy felnőtt emberről, hogy képes arra, amit egy öt éves gyermek megold? Ne legyünk már ennyire kishitűek.
Előzmény: keopsz (3016)