Qki Creative Commons License 2005.07.28 0 0 394

Természetesen - mint írtam - nem vagyok pedofil, sőt ERŐSEN megvetem azokat, akik azok.

"A szemnek az ő legeltetése tudtommal nem bűn" - méginkább nem azok a gondolatok...

Abszolút egészséges vagyok testileg-LELKILEG és nemhogy liliomot, de még egy virágot sem tiprok meg...  :-))))

Ha vkitől ezért "csúnya jelzőket" kapok, visszakérdezek majd: "Erkölcstelen volt pár évtizeddel ezelőtt mezítláb járni ?" "Igen" "Vajon az 1940-es években - vagy pláne korábban - egy mezítláb járkálót pl. az áruházból nem vezetett-e ki a rendőr/csendőr ?" "De, igen" "Erkölcstelen-e MA közterületen mezítlábaskodni ? " "Megbotránkoztató-e, ha egy nő pl.: kiteszi meztelen tappancsait az autó ablakán ?" Meggyőződésem, hogy akik "ide járnak" - írnak e témában - azokban nem idéz elő megütközést, hogy ezt leírtam. (Hetero)szexuális életem egyébként rendben van, és még szexuális aberrációim, avagy perverzitásaim sincsenek...  :-))))

Mindössze erősen tetszenek a szép nőnemű lények szép női lábai... Van-e olyan férfiember, akinek nem ?

Előzmény: tpapa (393)