Törölt nick Creative Commons License 2005.07.27 0 0 133

Anti magyar közbeszédből:

 

Tamás Gáspár Miklós:  

"A bírák jelentős része ahhoz a fölső középosztályhoz tartozik, amely cigányellenes, nőellenes, homofób, idegengyűlölő, antiszemita és mélyen lenézi a kitaszított szegényeket. Ez a fölső középosztály villanegyedeiben a szélsőjobboldalra szavaz, tudósai mélyen klerikálisak és konzervatívok, egyetemista gyerekei pedig a régi és az új etnicizmus, regresszív ökoromantika, sovén Nyugat-ellenesség és irredenta pózolás virtuózai. Mindez nem jogi kérdés".

Glatz Ferenc, ex elnök jelölt, alábbiak szerint vélekedik őseinkről a Magyar Krónika című művében:

"Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek és nőgyilkosság régi tradició, görbe lábú gyilkosok, primitív hordák, nyelvük nem lévén a sokkal műveltebb szláv törzsek szavait lopták el”.

 

Gusztos Péter:

 "nemzetrontó antiszemita jöttment”-nek nevezte ifj. Hegedűs Lorántot.

 

Zoltai Gusztáv-Landeszmann rabbi nyilatkozata:

„ Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős barack. ”


Zuschlag János a nácizmus áldozatairól, a Terror Háza előtt, 2004. okt. 13. „Már nekik nem volt hideg.”

 

Bajtai Zoltán, Tilos Rádió, 2003. dec. 24

„Kiirtanám az összes keresztényt.”

Gyurcsány Ferenc a Szaúd-Arábia ellen játszó magyar válogatott szerepléséről, az MSZP 15. születésnapi rendezvényén, 2005. feb. 5. „Sportolóink halált megvető bátorsággal játszottak az arab terroristák ellen.”