Brutalis Harmonia Creative Commons License 2005.07.27 0 0 7679

Ja. Ki is szedtem az osszes topikot a kedvencek kozul, es azota jobban alszom. :) (Hulyet minden oldalrol talasz, akiket allatira nem erdekel, mit akarsz mondani, csak a sajat hulyeseguket hajtogatjak. Egy hordo vagy egy kenyszerzubbony kellene mindnek...)

 

Sargat allati szar festeni, mert alig takar. Eloszor vilagos szurkevel illik alapozni, majd feherrel (mert az sem takar), es vegul sok-sok reteg sarga... es fujni, mert ecsettel meg nehezebb.

Es ne aggodj, en is viszonylag kezdo vagyok. (Azert "viszonylag", mert mar negy eve kezdtem ujra valtozo intenzitassal. Sok esszel allamvizsga elott fel evvel...) Raadasul sokszor idom sincs, igy szandekosan osszecsapom a dolgot, mert nem tudok ra annyi idot es erofeszitest aldozni, mint kellene (lasd most: matrica festes helyett). Igy persze sosem leszek dijnyertes makettezo, sosem nyerek a szimulatoros legiharc-kupaban, de legalabb jol erzem magam. :)

 

Ha van digitalis geped ,csinalj par fotot... majd en is beteszek parat, es ki tudja, lehet, hogy masok is beszallnak. (Egy epitessorozat kellene: lefotozva a kereteket a kesz makettig.)

 

Ha lenne 1000 fontom, megvennek ezekbol negyet:

http://www.forgeworld.co.uk/acatalog/QUATERMASTERS_STORE_TITANS_31.html

 

es persze ez is allat

http://www.forgeworld.co.uk/epic/gsquiggoth7.jpg

 

erdemes megnezni, hogyan festettek le oket a profik... Na, igy szeretnek tudni festeni.

 

 

Előzmény: Macroglossa (7678)