OFF
[CF kártya mizéria avagy AV-Planet Kft suxx, part 2]
Nos, ma elmentem kicseréltetni a pénteken kapott használt kártyát immáron vadonat újra.
Természetesen azzal kezdtem (normális stílusban), hogy szeretném ezt a kátyát kicserélni egy becsomagolt vadonatújra, mert ez bizony használt, amit gariba kaptam és bizonyára csak "véletlen" lehetett, hogy ilyet kaptam :-) . Előkerült a pénteki eladó és kérdezte, honnan tudom, hogy használt. Mondtam neki, hogy onnan, hogy nem volt becsomagolva és a kártyán képek vannak, melyeket egy programmal visszaállítottunk. Erre elővett egy aktatáska méretű tárolódobozt és onnan kivett még néhány darab 'meztelen' (valszeg használt) CF kártyát. Ismét mondtam (abszolúte normálisan), hogy elnézést, de csomagoltat kérek, ha nem olyat kapok, úgyis ellenőrzöm itthon. Erre a pali a polcról savanyú pofavágások közepette levett egy originál, sértetlen csomagolású CF kártyát. Kérdésemre, hogy akkor 1 év gari? csak a vállát vonogatta, de mivel a gyári csomagoláson a "Liftime warranty" felirat van, ezért azt veszem irányadónak.
Aránylag normálisan zajlott a dolog, a szépséghiba az újabb lehúzás-bepróbálkozásban volt, pedig elég lett volna a szó nélküli csere és egy "Bocsánatot kérünk!". Ehelyett azonban erősen a fazon arcára volt írva amit gondol. Mindegy én mosolyogva kommunikáltam, erkölcsi győzelmem rulez! Eltekintek a FVF-nek való írástól...
Oda sem megyek többet, ez viszont bizonyos. Sajnos.
ON