Bullioner Creative Commons License 2005.07.23 0 0 205

Örülök hogy végre van egy pár ember aki hozzászól a témához.

Vannak nők akik élvezik, csinálják csak kevés. A ballkick.uw.hu régi fórumán volt két csaj akiknek határozottan tetszett a dolog és az egyik minden nap beszámolt hogy mit csinált a barátjával (mázlista fickó). Lényeg az hogy a csaj barátja vette őt rá erre a dologra és pár nap alatt egész jó kis "domina" lett belőle.

Tehát szerintem majdnem minden nőt rá lehet beszélni ilyen játszadozásra és szerintem idővel ők is megkedvelik.

A mozis hozzászólásról annyit hogy kitűnő bizonyítéka annak hogy a nők nevetnek ha a pasi megsérül a tökénél és bizonyos szinten élvezik a dolgot.

Még annyit hogy én is a magassarkú, harisnya, miniszoknya kombót szeretem a legjobban, de végülis a tornacipőtől kezdve a papucsig nekem mind "jól" esne.

Én szívesen kipróbálnám csak nincs olyan ismerősöm sajnos aki alkalmas lenne rá, ha lenne, akkor meg a csaj rábeszélésével lenne baj. Nekem majdnem minden formája tetszik a dolognak: rúgás, térdelés, taposás, mogyorózás stb.

Végül annyit hogy szerintem a nők többsége örömmel játszadozna így, szívesen megrugdosnának, szorongatnának pasikat. Remélem rátalálok egyre.