mamicska Creative Commons License 2005.07.22 0 0 96
A baja.hu - n , NÉVVEL, az alpolgármester levelére válaszolva,hasonló módon reagáltam,ha ez jelent egyáltalán valamit.
Akkor még abban bíztam,hogy az egy korrekt és hivatalos álláspont,amely lazulhat a tiltakozók fellépésének hatására.
Sajnálattal látom,hogy bár az önkormányzat szerepe csak a tiltakozás továbbítása,de azt sem képes támogatólag megtenni.
Ezt gyávaságnak tartom és a mindenáron való felelősséget nem vállalás tipikus esetének.
Ez számomra intő példa arra nézvést,hogy amennyiben az önkormányzat még egy ilyen egyszerű kérés teljesítésekor sem képes annyi felelősséget vállalni,hogy támogassa a tiltakozókat,akkor nagyobb és felelősségteljesebb ügyben hogy tud dönteni??
Most már értem,hogy eddig is miért épültek sorra a városképet rontó tornyos-habostortás-grillásházak és a Sugovica sort elcsúfító borzadály.
Mindenre bólintás - kényelmes dolog.

csak ne tudnám,hogy egy tervezőnek hányszor kell feladnia az álmát a kivitelezés közben!!!!Milliószor inkább megcsinálnak egy tervvázlatot több variációban...előre!

Mérget vennék rá,hogy a Vadászék szívesen készítenének egy új homlokzati tervet.Mi ennek az akadálya???Mibe kerülne ezt legalább megkérdezni tőlük???

magas ez nekem

üdv.mam.(a nevem az e-mail címem,azoknak,akik a neveket hiányolták)
Előzmény: Davosov (95)