Pushkin Creative Commons License 2005.07.22 0 0 486

OFF...

Kedves Wagner ur, Слышь, брателло...

... eszembe jutott valami.

A minap Vereschagin egyik festmenye utan kutakodtam a Guugliban, s egyszercsak, nezd mar, hol  talalom magam, hat bizony a Wagner ur fenykepraktaraban.

Ott sorakozik a sok szep foto koros-korul a polcokon, lezsirozva, akkuratnyenko...

Na, mondom, ha a Guugli behozott ide engem a spajzba a macskabejaron, akkor korulnezek mar a tisztaszobaban is.

S aztan ott is ragadtam a tolmacskodas kalandjait targyalo resznel. 

Amikor a parancsnok is letolta a nadragjat, hogy megmutathassa szep, uj jugoszlav furdogatyajat, azt hittem a magam gatyajat is elveszitem a rohogestol...

De a Litera-turka folklor is talulsagos volt, mert lam, eleg sok idot eltoltven a kornyeken,  sohasem tudtam meg, mi minden  lett volna vasarolhato a zoldlampas taxik csomagtarojabol...

Na es errol jutott eszembe az a valami.

Hogy ugyanis anekdotazgathatnank  errol-arrol.  Akar itt, akar mashol.  Csak ugy szabadon...

Neked tobb utca-hossznyi  elonyod volna mar akkor is , ha csak idonkent szepen bemasolgatnal ide egyes darabokat korabbi munkassagodbol.

Akar az emlitett tolmacs sztorikat, akar mast. 

Ezek a dolgok nemigen evulnek el, es kozonsege is talan tobb lenne idebenn, mint odakinn.

Az Indexlakok leggtobbje ugyan az egysoros megjegyzeseket kedveli, de azert van itt-ott egy-ket magunkfajta szoszatyar is.

Nu sto ty dumajes?

ON ...

Előzmény: Wágner úr (485)