OFF...
Kedves Wagner ur, Слышь, брателло...
... eszembe jutott valami.
A minap Vereschagin egyik festmenye utan kutakodtam a Guugliban, s egyszercsak, nezd mar, hol talalom magam, hat bizony a Wagner ur fenykepraktaraban.
Ott sorakozik a sok szep foto koros-korul a polcokon, lezsirozva, akkuratnyenko...
Na, mondom, ha a Guugli behozott ide engem a spajzba a macskabejaron, akkor korulnezek mar a tisztaszobaban is.
S aztan ott is ragadtam a tolmacskodas kalandjait targyalo resznel.
Amikor a parancsnok is letolta a nadragjat, hogy megmutathassa szep, uj jugoszlav furdogatyajat, azt hittem a magam gatyajat is elveszitem a rohogestol...
De a Litera-turka folklor is talulsagos volt, mert lam, eleg sok idot eltoltven a kornyeken, sohasem tudtam meg, mi minden lett volna vasarolhato a zoldlampas taxik csomagtarojabol...
Na es errol jutott eszembe az a valami.
Hogy ugyanis anekdotazgathatnank errol-arrol. Akar itt, akar mashol. Csak ugy szabadon...
Neked tobb utca-hossznyi elonyod volna mar akkor is , ha csak idonkent szepen bemasolgatnal ide egyes darabokat korabbi munkassagodbol.
Akar az emlitett tolmacs sztorikat, akar mast.
Ezek a dolgok nemigen evulnek el, es kozonsege is talan tobb lenne idebenn, mint odakinn.
Az Indexlakok leggtobbje ugyan az egysoros megjegyzeseket kedveli, de azert van itt-ott egy-ket magunkfajta szoszatyar is.
Nu sto ty dumajes?
ON ...