Beebite Creative Commons License 2005.07.21 0 0 121

Zumwohl, köszi.

 

Hát mindenestre gratulálok:))

 

Mondjuk sejtelmem sincs mi hármas, de ezt a norbis topicban le se kéne irnom:)

 

Hol kerékpározol? Teremben? Otthon, szabadban? Régebben volt otthon egy szobabicaj, azon 10 km nevetségesen kevésnek tünt (kb 15 perc), igy vagy az enyém rosszul mérte, vagy ilyen kevés is elég?:) (mondjuk bicajjal 2 kör a margitszigeten az nem tűnik nagyszámnak, ennyi elég is lenne?:) De jó lenne:)

 

Én hiába kezdem el agyban a fogyást, számomra pont az a lényeg, hogy hiába "akarom", a szénhidrátéhség egy biológiai dolog, kb olyan, mint amikor pisilnem kell:) Ideig óráig tudom uralni ésszel:) Aztán nem:) (A leeső vércukorszintet valahogy emelni kell.)

A majonézes krumplit szerencsére nem szeretem (és semiféle ilyen dresszinget, mártást, majonézt, ketchupot, mindendéle kutyulékot:))

 

Ezt a fagyi dolgot kicsit önámításnak érzem, legalábbis a lebontás ilyetén hőtani összefüggéseivel, de mindegyis, hogy én mit gondolok, mert a fagyit szeretem:) De az nem 3as?:))

 

Családi igények: a legtöbbünk számára itt problémás, hogy mint afféle gondos háziasszony a párjának/férjének/gyerekének nem adhat norbivacsit, és egy jó rakottkrumpli készítése és tálalása mellett nehéz kelbimbót rágcsálni vacsira:) Erre gondoltam:)

 

Azt még azért áruld el, ha nem titok, hogy milyen korú és nemű vagy, mert sztem az is számithat:)

Előzmény: zumwohl (118)