kotoc Creative Commons License 2005.07.21 0 0 256
Kinek-kinek ami teccik.
Nyilván célszerűbb egy külön erre a célra tervezett/ötletelt gépet gyártani. Sőt! Az elektromos autók jövője ez (kell legyen)! Szerintem.
De ha 5 milka körül adnak egy nyalókát... Lehet, hogy inkább vállalnám be az átalakított kispókot. Pedig jobb kanyarban erősen nyomta a bal vállam a "hatalmas" termetemmel. :-) De a kasztni/futómű/minden megvan 60 eFt-ból, az aksiról van egy 2 mFt-s hírünk, legyen a motor 1mFt (tudom, pöttyet elszálltam, de várjátok ki a végét ;-) ) és az átalakítás 500eFt. Lehet, hogy nem megy úgy, mint a Schaffhausen ( :-) ), de ha az aksit nem számoljuk, akkor feléből megvan, mint a svájcibringa. Ha meg igen, akkor 3/5-éből, ha a regadót is felírjuk a frissen behozott számlájára. És van szerviz háttere! A villanyt meg szerelem én, ha kell.
Ráadásul otthon mindenki abból dolgozik, amije van, amit be tud szerezni.
Csak ebben a feladatban a kocsiszekrény kialakítása helyett megjelennek más kihívások ugyi. De hát akinek otthon halomban állnak az Opelek és eggyel még jár is. ;-) Ugyi. :-)
És üzletileg se lenne rossz konstrukció, ha a jelenlegi hatalmas járműparkot próbálná vki átállítani. Maradhat a megszokott környezetében a polgár. Még a bólogatós kutyáját se kell áttennie. Csak a kocsi viselkedése lesz más, de azt meg a motorhangból csak észreveszi, hogy nem a benzint szívja a motor, hanem az elektronok rohangálnak.

Sz'al én tartózkodom, mer' szerintem mindkettő jó a maga helyén. Bár hozzám az épített (ultrakönnyűkrosszhomokfutóbuggy) áll közel.
És különben is, az a lényeg, hogy történjen végre vmi. Szerintem.
Előzmény: Atesz27 (255)