Dextra Creative Commons License 2005.07.20 0 0 621
- de ahhoz igen, hogy két ember - legyenek bármilyen neműek - nyugodtan végigsétálhasson az utcán, teszem azt kézenfogva.

Nocsak! Mert per pinanyalat be lenne tiltva hogy két azonos nemű egyén kéz a kézben sétáljon? Vagy mi a kő tyúkanyó kend?

Csakmert láttam múltkor az utcán három(!) fiatal leányzót kézenfogva sétálni, de a fene tudja miért, se ajárókelők nem akarták meglincselni őket, se a rendőr nem verte őket bilincsbe, pedig kb húsz méterre volt a rendőrség.
Én meg még jól meg is néztem őket, mert csini kis fehérnépek voltak ;-)

Itt is ilyesmi van: nagy hangerővel hívják fel a figyelmet magukra - paradox módon pont azért, hoyg a hétköznapjaik nyugodtak, természetesek, hétköznapiak lehessenek.

Aha! Ezexerint a hétköznapjaik állandó stresszben, frászban, és riadalomban telnek. Percenként kötnek beléjük az utcán, molesztálja őket a rendőr, talán még meg is pofozzák szegényeket, a "homofób" hentes meg nem ad nekik rövidkarajt.
Bizony ez kemény lehet.
És ezen az áldatlan helyzeten csak egy tollboás, seggrázós, kocsiplatón koitálós fölvonulással lehet segíteni, mert attól az emberek rögtön toleráncsossabbá válnak, nyitott világnézetűvé, és a tegnap még gumibotozó rendőr ma már virágot tűz a gomblyukába, miközben széles mosollyal nézi a menetet.

Előzmény: mmBálint (62)