Mijo Creative Commons License 2005.07.18 0 0 188

 

Kedvesen invitáló levelet kaptam szavazni a baja.hu-ra. A volt Belvárosi Cukrászda helyén létesülő építmény vonatkozásában.

Megnéztem az írást és az eddigi "magvas" hozzászólásokat, és a következő véleményem alakult ki: bármennyire is kedvelem, mitöbb szeretem az invitálót, még az ő kedvéért sem vagyok hajlandó megjelenni egy halom névtelenség mögé búvó vagdalkozó között. Különösen nem ott, ahol a fő hangadók egyike egy olyan lecsúszott egzisztencia, mely számára átkozottul savanyú a szőlő, amiért nem sikerült ezt a területet saját részére megszerezni.

Grandiózus elképzelések helyett, bizony marad a snassz munkapad és a blokkoló-óra, mások sem haltak bele egy kis kétkezi munkába.

 

Egyébként szívből sajnálom, hogy a baja.hu tartalam ilyen irányvonalat vett, anno annak illetékeseivel mintha nem igazán ilyen lovat szerettünk volna ... (Lásd pl. a tündöklő fórumát, szájtépők beröffenéseivel, kik ott akarták megváltani a világot. Hála az égnek, hogy időben leléptem onnan! Meg is lehet nézni azóta a "pörgését".)