lehellke Creative Commons License 2005.07.18 0 0 366

Zajlik a tenger?

 Eléggé felvertek a hullámai a kedélyeknek,  a 2 ezredév fordultával, (Millenneum) s máris, kezd kevésbe csapdosni, tajtékozni, mert senki nem akar ugy élni, hogy mint a mennyek - országaiba, nem történik semmi?

 Ugye értitek, hisz a jó hir = nem történik semmi, ballagunk az örök béke - nyugalom országai felé, ami ha a célunk, máris ott vagyunk, s itt se történhetne semmi ami hir, de: kelle a jó hir? Nem, s kell a kin - bajos habok hullámainak csapásai s inkább a halál örökös armegedonai,  mint halálra unni magunkat, a mennyekbe, ami mégis inkább egy állapot, a Földanyánk, azzal a magzattal, lenne állapotos? 

 U.S.A. s anglia talán francia a 1 s 2 wilágháboru győztesek, digtálhattak volna békét, azaz nagyon egyszerü, mint példásan önnálló - önellátó független  országok, utat mutathattak volna a többieknek, (talán Kina) na ez volt az ő adottságuk, akik nemcsak azzal rendelkeznek ami az övék, hanem a gondolatainkkal is, mert mitől félhet az, aki 1000 -zer, tudja lepusztitani minden életet a föld - sineárjáról azUrig,  aztán az anglók igaz csak 500 - zor, a franciák is, igy neme minden kivánságuk, teljesült, mig most ki lesz a király? ugye végül is, csak 1 király lehet, mert Isten = Király?