Ha megfeszülsz, se érdekel, hogy mi vagy, de annyira, hogy azt elgondolni nem tudod. És nem nyilatkozom az ügyben, mert teljesen érdektelen, mint az előbbi modnatból is kitűnhet.
Az a nevetséges erőlködésed se nagyon szórakoztató, hogy végre valaki leantiszemitázzon. Ez a topik nem erről szól, és hadd mondjam meg nyolcadszor, engem baromira nem érdekel, hogy mi vagy.
Ami a te lényeden túl, ami tehát kilencedszer, nem tartozik érdeklődési körömbe, az érdekes lehet, hogy bizonyos szimptómák milyen gépies-unalmas gyakorisággal fordulnak elő itt, és mennyire izzadságszagú ez az antimagyarozás is. Ennyit jegyeztem meg, a definíciókat keresd meg egy értelmező szótárban, azért szerkesztik őket, esetleg egy lexikonban. Vedd úgy, hogy úgy értettem, ahogy mondjuk a Websterben megtalálod, természetesen a szó angol változatát, vagy esetleg az akadémiai értelmező szótárban.
Kurvára, tizedszer, nem érdekel, hogy mi vagy és engedelmeddel ezt az időnként viszonylag normális topikot nem fogom szennyezni ezzel a teljesen érdektelen kérdéssel, és ugyanezt javaslom neked is.