ketund
2005.07.18
|
|
0 0
2076
|
Sziasztok!
Hosszú hallgatás után újra jelentkezem. Sajna csak olvasni volt időm, írni nem, mivel szabira készültem és közel ledolgoztam a szabira eső munkaidőt. No a szabadság pár napja és a családi kirándulás meg az uszi... Ezt összhangba hozni szinte lehetetlen.
Két napra mentünk el otthonról, a Szotyi maradt házörzőnek. Lássatok csodát, ahogy otthonhagytuk úgy találtunk rá, csak a szájában a kedvenc labdája volt, hogy játszunk már. 1 nap reggel indultunk, óvintézkedésként összerámoltuk a nappalit, ahol a Szotyi helye szokott lenni alapból, ha egyedül marad (család dolgozik,tanul). Megkapta a játékát, fekhelyét, kaját, vizet és az alomládát. Elmentünk. Este a sógorom jött etetni és ránézni. Úgy mesélte, hogy nagyon keresett, de aztán leállt játszani (ha gazdi nincs, hát jó aki éppen ott van). Másnap reggel ez megismétlődött, és estére már haza is értünk. Ami szörnyű volt, hogy azt már észrevettük, hogy amíg nem vagyunk vele napközben addig nem eszik. De ezt most két napig művelte mivel addig nem látott. Egyébként csak alomládát használt és semmiben nem tett kárt. Sose hittem volna, hogy ilyen rendes lesz. Amit viszont tapasztaltunk éjszakázás terén, az az, hogy jövőre visszük magunkkal és falusi turizmus keretében velünk lehet. |
|