Thernitibi Creative Commons License 2005.07.17 0 0 32
Az a helyzet, hogy sajnos "mi sem vagyunk ismerősek Baján":-)))

Mert hisz ki tudja megmondani, hogy esetleg egy elvtelen alku, vagy egy fércmunkának sem nevezhető adás-vételi szerződéskötés (talán több jól bélelt boríték /sic/) az, amely a város építészét, vagy városi terv-zsűrijét a tér stílusától eltérő terv elfogadására "kényszerítette"?
Mert ha az előbbi megállapítások nem állnak fenn, akkor már csak szakmai "dixlexiáról" beszélhetünk (hát Istenem, van ilyen is), ami ebben a konkrét foghíj beépítési esetben a város vezetésére jogosult, és arculatáért felelős elöljáróira értendő!!!

Minden esetre nagyon sajnálnám, ha egy tehetős vállalkozó (gőgös) elképzelése győzne a bajai lokálpatriótákkal szemben, még ha az a vállalkozó oly sokat is tett Bajáért, mint ahogy hírlik. Tudni illik a TÉRBŐL csak egy van, tehát még mielőtt jóvátehetetlen eltorzulás, arculatvesztés történne, saját jól felfogott érdekünkben az illetékesek részéről még egyszer átgondolásra ajánlanám a témát.

(Kíváncsi leszek, hogy a "LÉNYEG"-nek nevezett, rendszeresen megjelenő "szúrkapiszkában" ki, és miként veti majd fel a témát, ha már a „petőfisek” is csak így, „szamizdat-szerű” formában szondáztatják a témát.)
Előzmény: mmBálint (18)