Meghalt az édesanyja??:(
nah igen...azért így más...lehet akármilyen nagy verseny, de valóban igazad van Szimba, ettől ez erősebb kötelék...ha belegondolunk egyikünk sem akarna ártani, mással összefogni olyan valaki ellen, aki élete egyik legnehezebb szakaszában segítette, mellette állt( már tavaly is hallottuk Basso édesanyjának betegségéről, és arról,hogy sokat beszélt erről LAvel) és az biztos, hogy Lancehez bármikor fordulhatott Basso...!
BBking: erről majd pár év múlva beszélünk:Dés ha akkor is így látod, akkor rendben:D
egyébként sztm ma Lance mindent meg fog tenni a szakaszgyőzelemért, persze ha a taktika engedi. Egyrész mert eza királyetap, másrészt mert idén még nincs szakaszgyőzelme, harmadrészt pedig Fabio miatt. Így ha olyan helyzetbe kerül, biztostra veszem, hogy nem lesz kegyelem!meglátjuk mire képesek az ellenfelek, azért én kicsit úgy érzem mindenkiből kivett a tegnapi csetepaté...egyébként sztm LA még fél szemmel fog figyelni Vinora, persze ugrani az elején nem fog rá, de Vino sokmindenre képes és ezt LA is tudja. Az vsiszont sztm tény, hogy a Tmonak most még nehezebb a helyzete, mint tegnap volt.
telekomullrich: nem tűnik nagyképűségnek, amit mondtál, várható volt, hogy Ullrich összeszedi magát a Pireneusokra, és ez meg is történt, csak talán már későn...persze a Tournak még nincs vége, de én úgy érzem meg lesz neki a dobogó!Rasmussent megveri, időfutamon tuti, és a hegyeken is, Basso...nah azt viszont nem hiszem, hogy a hegyen megveri őt, az időfutamon fog eldőlni, kérdés, hogy addig mennyi hátrányt szed majd össze vele szemben. sztm 30mpnél többet nem fog tudni ráverni a TTn!(első szakaszon mennyit vert rá?)érdekes csata lesz még, és a mai meg a keddi szakasz is jó lesz;)
egyszer azt írtam-azt hiszem nem itt- hogy alapvetően sajnálnám Ullrichot amiatt, hogy ötször volt 2., és csak egyszer nyert, mert egyértelmű ,hogy több lenne(lett volna) benne, de mégsem tudtam, mert úgy voltam vele, hogy csak a szája járt.Most viszont úgy gondolom, hogy ha idén mégsem jön össze a dobogó, vagy a második hely, akkor lehet, hogy sajnálom majd, hiszen most tényleg mindent megtett(már a tegnapival is)csak nem jól alakult...
egyet viszont továbbra sem értek, bár erre valszeg ti sem tudjátoka választ.tudják, hogy ez egy 3hetes verseny, akkor miért csak az utolsó hétre jön formába? mert ahogy észreveszem, ez nem csak idén van így...akkor ideális esetben, már eldőlt a verseny...az ideális esetet úgy értem, hogy ha az addig vezetővel(legyen az bárki) nem történik semmi, mert nyilván egy bukással senki nem akarja megszerezni a sárga trikót...
nah jó szurkolást mindenkinek!:)
ENJOY YOUR LIFE!!;);)