lillpa Creative Commons License 2005.07.16 0 0 2051
Hahó, én is figyelem a topicot, de senki nem ír.

Hát az előzőekre nem nagyon tudok mit mondani. Nálunk hasonló még nem fordult elő.
Azt tudom, hogy ha valóban nagyon aggresszív, vagy állandóan a szexen jár az esze egy kan kutyának, akkor szokták javasolni az ivartalanítást, a helyzet biztos jobb lesz.

Nekem egy szukám van, szeret balhézni. Általában a kerítés mögött örjöngő kutyákkal szeret leállni egy kis balhézásra, valamint van egy yorki a szomszéd házban, aki amikor még pici volt a Panni, megtámadta őt. Ő a főellenség, ha már a hangját hallja, vagy messziről látja, morog és ezerrel húzza a pórázt.
Szeretem, hogy nem egy beszari kis uszkárom van, de arra szerencsére még soha nem volt példa, hogy bárkit megharapjon. Pedig kicsi korában nagyon bizalmatlan volt, nem tudta senki megfogni (idegen). De a legnagyobb félelmében sem támadott. Emiatt sokat vittem magammal minden felé (busz, metró, villamos) és szoktattam más emberekhez. Nagyon fontos volt ez a kiállítások miatt, mert ott nem szabad, hogy féljen egy kutya. Nem akarom elszólni magam, de a legutóbbi kiállításon szuperül viselkedett. Csupa férfi bíró volt, akik össze-vissza nézegették, fogdosták. Hagyta magát és utána is gyönyörű feltartott fejjel és farokkal jött. Meg is lett az eredménye!
Úgyhogy érdemes foglalkozni velük! :))