Don Palesz Creative Commons License 2005.07.16 0 0 topiknyitó
A Nap minden élet forrása. Teremtő energiája az élet keletkezésének hajnalán meglévő tökéletes állapotra emlékezteti sejtjeinket. Azóta elszakadtunk a természettől és az ősi bölcsességtől, így ma már nem tudjuk közvetlenül a Napból befogadni ezt a csodálatos energiát. Mégsem veszett el számunkra, mert az Életkristály minden cseppje ezt hordozza, hogy ismét harmóniában, boldogan, EGÉSZ-ségben éljünk.

Kedves Barátom!

Immár tíz éve, hogy először ajánlottam figyelmébe az Életkristályt, amely azóta szinte rendkívüli karrierrt futott be. Magyarországon az elmúlt tíz év során több százezer ember fogyasztott Életkristályt és a fogyasztók többsége azóta is hű maradt ehhez a páratlan termékhez.

Most pedig eljutott Önhöz az Életkristály Extra, amely a legutóbbi öt év kutatásainak eredménye. Az Extra az eredeti termék olyan továbbfejlesztett változata, amely jóval több erőt és energiát tartalmaz, mint elődje. Ezáltal sokkal jobb eredmények is várhatók, mint korábban.

Az elmúlt tíz év során rengeteg pozitív visszajelzés érkezett az Életkristállyal kapcsolatban, köztük számos olyan, amely szinte csodaszerű javulásról számol be. Persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy az Életkristály Extra sem gyógyszer, hanem egy különleges növényi elixír, amely számos esetben meghökkentő eredményeket produkál.

Az már közismert, hogy az Életkristály egy olyan egyedülálló energiakoncentrátum, amely különleges napdesztillációs eljárás révén képes a Nap szabad energiáit befogadni, raktározni és sejtjeink számára felhasználhatóvá tenni. A készítmény biogyümölcsök és növények speciális eljárással készült kivonata. mellékhatása nincs, gyógyszerek mellett is fogyasztható.

Az oldat táplálja sejtjeinket, azokat energiával látja el, így azok sokkal jobb hatásfokkal tudnak működni. A szer, összetevőinek hatása révén képes a vízháztartás módosítására, ezért általa oldhatóvá lesznek az apoláris anyagok, pl. a zsírok. Így az oldat segít az ereink kitisztításában. Ezáltal csökkennek az érszűkület, érelmeszesedés, magas koleszterinszintből adódó problémák. A tiszta erek lehetővé teszik a vérkeringés jobb működését, biztosítva, hogy az energia és a tápanyagok akadálytalanul eljuthassanak minden egyes sejthez. Ily módon javulhatnak az anyagcsere folyamatok, amely fontos tényező a cukorbetegség esetén.

Végezetül, a tíz éves sikertörténetre visszatekintve, nyugodtan elmondhatom, jó bornak nem kell cégér. A visszajelzések alapján az eredmények önmagukért beszélnek. Nagyon sokan jelezték, hogy mindennapjaik során szinte már meg sem tudnának lenni anélkül az energia és jó közérzet nélkül, amit számukra az Életkristály biztosít. Az Életkristály Extrával ők most méginkább élvezni tudják majd Napunk csodálatos és teremtő energiáját.

Fontos megjegyezni, hogy az Életkristály Extra teljesen egyedülálló termék, amely európai körülmények között nem előállítható. Csupán a mexikói sivatag forrósága és az általam tervezett és levédett technológia tudja biztosítani, hogy Ön is részesülhessen a Nap teremtő csodájából.

Szeretettel:
Dr. George Merkl

Főbb alkotóelemei: az adenozin-trifoszfát, ATP, amely mint a szervezet akkumulátora testünk energiaellátásában játszik kulcsszerepet. Guanozin-trifoszfát, a GTP, amely szintén az energiaellátás nélkülözhetetlen eleme. Az ATP és GTP testünk energiaszükségletének mintegy 95%-át szolgáltatja. Ezen- kívül penta carbon cukor, fruktóz, glukóz és víz található a termékben.

Alkalmazása erősíti az immunrendszert, és ezáltal szervezetünk ellenállóképessége is növekedhet. Ezenkívül javítja a közérzetet, általános roboráló, állóképesség növelő. Jó hatású a termékenységre és a potenciára, lassítja az öregedés folyamatát és fokozza a fizikai és szellemi teljesítőképességet.

Összetevői: víz, sárgabarack, piros szőlő, málna, cseresznye, amerikai szeder, papaya, mangó, kamilla, tochua tea, oolong tea, jasmin tea.

Használata kúraszerűen ajánlott, amely évente 3-4 hónap. Egy üveg tartalma egy hónapra elegendő.

Javasolt alkalmazás: az étkezéstől függetlenül napi 3x20 csepp, amelyet két percig a nyelv alatt kell tartani, majd lenyelni. Állapottól függően intenzív kúra is alkalmazható (3-4 hónap), amelynek időtartama alatt a javasolt mennyiség 2-3-szorosa is fogyasztható, ill. folyamatosan is lehet használni.

Figyelem!

Ha orvosi kezelés mellett fogyasztja a szert, kérjük erről értesítse orvosát. Orvosi kontroll nélkül ne hagyja abba a gyógyszeres kezelést. A termék nem gyógyszer, hanem növényi elixír.