Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 296

Tegnap izgi esténk volt... keresgéljük a Tökit, Töki sehol... az egész ketrecet feltúrtuk, sehol semmi... Na kezdtünk pánikolni, hogy biztos meghalt a Töki, aztán ott hever valahol a földön a kb. 10 centis fenyőmulcsrétegben (már Mókit is meggyanusítottuk, hogy biztos megölte a férjét)... kezdem túrni a fenyőmulcsot, sehol semmi... totál pánik, mi a fene történhetett.. ennyire nem szabadulóművész a mókus, de ha meghalt volna, ott lenne a teste... még 5 perc túrkálás, egyszercsak kirobban alulról a Töki (szó szerint)... dobtunk egy hátast... először azt hittük, hogy csak úgy bent feküdt a mulcsban és kussolt... aztán amikor másodszorra is nyomtalanul eltűnt, vizsgálódni kezdtünk... Kiderült, hogy alagutat fúrt a földszinti görényWC alá és ott rendezett be magának raktárt... csak éppen ezt nem vettük észre, mert a bejáratot is eldugta:))))))))))

A büdös disznó jól megijesztett minket:))) (biztosak voltunk benne, hogy meghalt szegény Töki mókus:)))))

 

Egyébként hihetetlenül szelidek:)))) Ha kinyitjuk az ajtót, máris ott tolonganak a kezünkön:))))))) (és tündériek együtt.. mindig együtt alszanak:))))

 

Ja...mókuskerék:

 

Új módszert fejlesztettek ki... csak azért kerekeznek, hogy utána potyázhassanak... tehát kerekezés, aztán kapaszkodás és a kerékkel együtt pörgés:) A rekord 12 átpörgés volt, egyetlen lendülettel:))) Az is jó, amikor az egyik kapaszkodik -potyázik- és a másik teker... simán átugrálva a potyázó mókust:)) Aztán cserélnek:))))))