oszibá Creative Commons License 2005.07.12 0 0 193

Gyümölcspuncs

 

Hozzávalók:
* fél friss ananász
* 2 barack
* 1 narancs
* 1 citrom
* 10 evőkanál citromlé
* 10 evőkanál narancslé
* 3/4 l vörösbor
* 2 evőkanál narancslikőr
* 5 evőkanál cukor

Elkészítés:
A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, húsukat kisebb kockákra, a narancsét és citromét karikákra vágjuk. Összekeverjük a citrom- és narancslevet, a vörösbort, a narancslikőrt és a cukrot egy nagy bólés tálban. Beletesszük a gyümölcsöket, lefedjük a tálat, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Csak ezután kínáljuk, hogy jól összeérjen.

Készítsen egy frissítőt a Mindmegitta.hu segítségével! Kattintson ide:

 


http://www.mindmegitta.hu