oszibá
2005.07.12
|
|
0 0
193
|
Gyümölcspuncs
Hozzávalók: * fél friss ananász * 2 barack * 1 narancs * 1 citrom * 10 evőkanál citromlé * 10 evőkanál narancslé * 3/4 l vörösbor * 2 evőkanál narancslikőr * 5 evőkanál cukor
Elkészítés: A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, húsukat kisebb kockákra, a narancsét és citromét karikákra vágjuk. Összekeverjük a citrom- és narancslevet, a vörösbort, a narancslikőrt és a cukrot egy nagy bólés tálban. Beletesszük a gyümölcsöket, lefedjük a tálat, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Csak ezután kínáljuk, hogy jól összeérjen.
Készítsen egy frissítőt a Mindmegitta.hu segítségével! Kattintson ide:
http://www.mindmegitta.hu |
|