hannika
2005.07.12
|
|
0 0
62
|
Azt hiszed, hogy adnak Amikor éppen elveszik Nem neked adják el a dolgokat Hanem téged adnak el nekik Reklámháború, bomba nők Gyönyörű áldozatok Sajnálom, de én nem fogom Senki arcát viselni a ruhámon És nem tudom, hogy jön el a holnap Nem tudom, mi az, ami várni fog De ha húsz év múlva a tükörbe nézek Nem őket akarom látni ott Pedig azt akarják, azt akarják Azt akarják, hogy azt akard
Gátlástalanul örökké rád rontanak Hamis próféták és igazságokat mondanak Te is mondhatsz bármit De senki nem figyel rád Mert valaki más mondja meg Hogy milyen a világ Hát persze, hogy gyönyörű Hát persze, hogy kegyetlen Hát persze, hogy gyönyörű Hát persze, hogy kegyetlen
Köcsög, mint a turha A sok bazmeg és a kurva Bárkultúra szombat este Egy fogatlan Brigitte Bardot A bárpultnál állva A végzet asszonyát játssza És az időtlen éjszakában Egy részeg üvölt O, mami blue. És egy vérvörös műanyag bárszéken Egy semmibe meredő csaj Teleálmodja az éjszakát Nyomorult kis álmaival Láthatatlan szárnyain elrepül máshova És ragaszkodik egy élményhez Amit nem élt át soha A jövő itt hever előttünk Ott meg egy fa, amiről lejöttünk Hogy jobb legyen Mindig csak bűntudat Mindig csak bűntudat Amikor a legjobb, akkor fog tönkretenni Mindenki bűnös Mindenki bűnös Mindenki bűnös akar lenni A szentek mögé bújva Mocskos mosollyal ránk nevet Tudom, hogy lesz a szépből csúnya Édes kis szörnyeteg Nincs élet a halál előtt Még emlékszünk a múltra Hát sejtjük a jövőt Még el se kezdődött És máris véget ért S mi itt kísértünk Egymás kísérteteiként.
Ez egy koszos kis üzlet És én most ide bemegyek És az utolsó pénzemen Veszek egy napszemüveget Nem tudom, hogy ez mennyit ér Fogalmam sincsen De hogyha semmid sincsen Egy napszemüveg lesz minden Lesz, ami lesz Lesz, ami lesz(európa kiadó)  |
|