wy10 Creative Commons License 2005.07.09 0 0 193

csak néhány dolog, aztán innentől szarok az indexre:

-Gyurcsány és Orbán első nyílvános menete: egykulcsos szja nem egyenlő az egykulcsos áfával. Csak hogy már ne hazudtoljunk meg senkit ilyen átlátszó szarságokkal 

-Michael Flatley és az ír-ugor elmélet: Hoztátok a formátokat. Pedofilozni, leszólni mindenkit akik nem olyan siralmasan és szánalmasan lehangolóak mint ti vagytok. (És persze nem lóbálják a farkukat hogy ők mekkora buzik és még büszkék is rá, na velük szemben persze tolerancia kell)

- "Budapesten a londoni események után nem sokkal három üzletközpontban is bombariadók voltak" Ez mondjuk nem annyira fontos, csak az úgy nem igaz hogy "utána". Két forrás ehhez (és nem feledni az időzóna különbséget)

http://edition.cnn.com/2005/WORLD/europe/07/07/london.timeline/index.html

"Lamperth Mónika belügyminiszter a részleteket ismertetve közölte, reggel 9:20-kor érkezett a rendőrségre egy hívás, tartalma pedig az volt, hogy az áruházakban bomba van, ami 16 órakor fog robbanni.

" index

 

 

 

Tudom hogy az index fő "értéke" a cinizmus, de annak is vannak határai, és ha ezt túllépitek egyszerűen nem lesztek mások mint egy szánalmas banda akik lehangoló, arrogáns, értelmetlen dolgokat írkálnak, miközben baromi büszkék a "függetlenségükre".

Ti nem vagytok függetlenek, csak szarok, kiegészítve jónéhány kisebbségi komplexusos buzival.

Szóval csak így tovább és mélyebbre süllyedtek mint az Orbán cigányozós ÉS (2002).

 

Azért én ezt sajnálom, úgy emlékszem volt mikor jobb volt, de hát ez van...