Sundae Creative Commons License 2005.07.08 0 0 11725

Tudtok arra ötletet adni, hogy mi legyen a "kölcsönkapott" rajtam? A ruhámat megvettem, az új. Réginek mondhatom a cipőmet, mert már volt rajtam kb. 5x, hogy ne ott törje fel a lábam. Kék lesz a harisnyakötőm. Új a fehérneműm, a kesztyűm, a fátylam, az ékszereim, a hajdíszeim. Mi legyen a kölcsön?? :)

A fehérneműkről: a Calzedoniában vettem fehér szilikonos combfixet kb. 1200-1600 Ft-ért (nem emlékszem), mert vettem már náluk máskor feketét. A fehérnek viszont nem szép a csipkerésze! Túl egyszerű, mondhatni gagyi, semmi rafinéria. Fogok venni másikat, mert elég lehangoló. Míderen én is gondolkozom, persze nem a ruha alá, mert abban megsülök majd amúgy is (elég vastag a felső része), és én a Blaha és Nyugati közötti fehérneműsökhöz fogok benézni, nagyon jó kis üzletek vannak a körúton, 10.000 Ft alatti árakon. A melltartóm megvan, pánt nélküli jó csak a ruhám alá (a szilikonpánttól kiráz a hideg, nem esküvőre való), a Westendben vettem 7000 alatti áron az emeleten, nagyon kedves és segítőkész eladó néni volt a Sariana márkaboltban (a poén az, hogy ott vettem Triumphot). Ugyanis sokat próbáltam máshol is, de volt, amelyiknek lefittyedt a teteje, és olyan is, amiben kis hurkák lettek a hónaljamnál. Utálom azokat az eladókat, akik a legbénábbra is azt mondják, hogy nagyon jól áll... végül szilikonosat vettem, mármint az tartja meg a kosarat a mellemen felül. Szép bugyit keresek még, én hétköznap csak tangát hordok, és a ruhám alá sem akarok nagyibugyit, de nekem is eszembe jutott, hogy ezt nem tudom csak úgy megigazítani az abroncs alatt :)

Tudtok olyan oldalt, ahol szép menyecskeruha (vagy akár estélyi ruha) fazonok vannak? 

És borítékot hol vennétek a meghívóknak?