G.max Creative Commons License 2005.07.08 0 0 8479

Szia lgabica!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nekem minden vágyam az volt, hogy lássak delfineket, de sajnos nem jött össze. Majd legközelebb. Sharm el Nagán fürdőztetek is? Luxor milyen volt? Hőség? Gyerkőc hogy bírta?

Üdv Gabi

 

Aki pénteken utazik, azért elmondom, hogy Líviáék amikor mi  kint voltunk (egy hete) hétfőn nem indítottak Luxort. Azt mondták több kérés volt, hogy ne hétfő legyen, hanem szombat. Úgy tudom hetente csak egy Luxort indítanak. Aki pénteken megy időbe tájékozódjon. Mi mivel péntek éjfél körül értünk a szállóba (egyébként Kartago-semmi gond nem volt), így a szombati kirándulás szóba se jöhetett. Közben lefixáltuk Liviékkel a hajózást, mire kiderült, hogy a Kartago vasárnap csinálja a Luxori programot, így az is kimaradt. Szóval a pénteken indulók időben tervezennek. Mivel Luxor kimaradt így tuti mennünk kell vissza valamikor.

 

Még valami. Mi a vízumot az irodánál vettük (akkor még nem olvastam fórunot), de nem volt semmi gond a sorban állással. Mi az elején voltunk a sornak, pillanatok alatt berakták a bélyeget. Majd mi a csomagogokért álltunk a futószallag mellett, mások a bélyegért. A busznál senkire sem kellett várni. A bank ablaknál tényleg nincs senki, hacsak nem fórumos az egész repcsi.

Jó utat mindenkinek!

Gabi