Sziasztok!
Olvasgatlak benneteket, lassan be is kapcsolódunk. Gábor már lassan két hete kóstolgat, és ma volt az első siker: őszibarack meggyel. Eddig mindenből (barack, alma, rizspép, ill. ezek kombinációi, sőt, főzelékezünk is, eddig krumpli-répa) csak 3-4 kanálhegynyi csúszott le (az állán...), de ma bekajálta az üvegreszelő teljes tartalmát. (azért persze bőven jutott az előkére is) Az viszont fura nekem, hogy nem akarja nyitni a száját, (Dávid kezdettől tátogott, mint a kisangyal) viszont remek köpőtechnikája van. Szóval küzdünk :-)
Annus: etetőszék: igen, a dönthetőt használhatod, amíg nem ül Emma. A nagyobbik fiamnál nagyon jó szolgálatot tett pl, mert ő 9 hónaposan ült csak meg egyedül. Gábor sem ül még, ilyenben etetem. Miért nem próbálsz interneten használtan venni egyet? (Nálunk Gábor már a 4. tulajdonos, és semmi baja a széknek).
Tészta: durumtésztát vegyél, abban nincs tojás.
Olaj:én már kezdettől raktam egy csepp olajat (érzésre) a főzelékhez.
Tejpép: szerintem nem kell, sőt. Sokan a Sinlacot adják helyette. Én adtam annakidején Dávidnak (tán 7 hótól de nem emlékszem pontosan), de ő allergia szempontból nem volt veszélyeztetett. Akkor érdemes megpróbálni, ha pl. este úgy érzed, nem szopik eleget, a tejpép kicsit tömős, tovább alszik a gyerkőc.