Mentat Creative Commons License 2005.07.05 0 0 929

Nem egészen erre gondoltam, az azért elég nagy beruházás lenne Érdnek oda egy olyan úthálózatot az Anna-hegyig kiépíteni, ami el tudná látni az M0-ra felmenő és lejövő forgalmat. Persze hosszú távon, ha ez beleillik a városfejlesztési tervbe, lehetne róla szó.

Amit én javasoltam, sokkal egyszerűbb ennél, és szerintem nem kerülne Érdnek egy fillérjébe sem: Az M0-M7 csomópontot, amit most, az M0 szélesítésénél amúgyis át kell tervezni, úgy kellene kialakítani, hogy a Törökbálinti út felől legyen felhajtási lehetőség, legalább az M0 Duna-híd irányába. Ugyanígy egy lehajtási lehetőség is jól jönne ugyanabból az irányból. Így Parkváros M7 alatti részének forgalma nem egy ponton, az M7 érdi csomópontnál találkozna a gyorsforgalmi úthálózattal, hanem két helyen, így az M7 csomópont is fellélegezhetne.

Mégegyszer felrakom ezt a kis vázlatot, persze ennél sokkal jobban is meg lehetne csinálni. Viszont nem tudom milyen fázisban tart a csomópont áttervezése, lehet hogy sürgősen lépni kéne az ügy érdekében, amíg nem késő.

 

Érd M0 kapcsolata
Előzmény: CsőzikL (924)