jajajca Creative Commons License 2005.07.04 0 0 183

Ezt meg ki követte el?
 
"Rosszul lett a hétvégi Megasztár-koncert előtt Tóth Veronika húga, Tóth Gabi. A tizenhét éves énekesnő egy zalaegerszegi fellépésre tartott társaival, amikor elájult a buszban. Mentőt kellett hozzá hívni és egy ideig kérdéses volt, hogy fel tud-e majd lépni a megasztárosokkal. Később jobban lett és színpadra állt Zalaegerszegen.
Tóth Gabi a lapnak elmondta, az orvosok szerint nagyon kimerült, ezért pihenést javasoltak neki."  

http://index.hu/velvet/celeb/celebhirek/?main:2005.07.04.&227935

 

Holnap tudom mi lesz a következő: "Rosszul lett Sztrubinyák Eleonóra a közértben.A 47 éves nő a Megasztáros Tóth Rozália unokatestvérének anyai ágon napamasszonya.

Egy ideig kérdéses volt, hogy ki vigye vissza a kosarában hagyott árukat.

Az orvosok pihenést javasoltak neki."    

 

 

Más:

lánglovagok.hu

"Belobbant benzin miatt égtek meg
2005. július 3, vasárnap - [16:14]
[Belföld] Garázstűzzel végződött egy szivattyú kipróbálása vasárnap délben Kaposváron. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 24 éves fiatalember a garázsában egy szivattyút akart kipróbálni úgy, hogy egy edénybe benzint töltött, a szivattyút akkumulátorra kötötte, és azt beletette az edénybe. A benzin azonban begyulladt, a garázs a benne lévő tárgyakkal kiégett. A 24 éves férfi és egy 24 éves nő égési sérüléseket szenvedett. A fiatalember ellen a rendőrség közveszély okozás gyanújával indított eljárást. (Lánglovagok)"   

 

 

Mire elért az indexre a hír, már robbanás lett belőle ami megrázta a környéket: 

 

 

"Robbanás egy kaposvári lakótelepenjúlius 3. 17:11[Havaria]Két ember megsérült, és tetemes anyagi kár keletkezett amikor robbanás rázta meg Kaposvár egyik lakótelepét. A lakótelepen vasárnap késő délelőtt történt a detonáció, egy több emeletes ház melletti garázsban. A garázsban egy 24 éves fiatalember javította motorszivattyúját. Amikor elkészült vele, egy tál benzinben akarta kipróbálni. A benzinbe helyezett szivattyú azonnal felrobbant. A barkácsoló férfi súlyos, barátnője könnyebb sérüléseket szenvedett.
A garázsban egy különleges, nagy értékű túra-motorkerékpár is volt, ezért az anyagi kár több millió forintot tesz ki. A rendőrség szakértők segítségével még vizsgálja a helyszínt, de valószínűleg közveszély okozásáért eljárás indul a férfi ellen."

 

 

 

Azért szerintem nem mindegy, hogy kigyúladt egy garázs a lakótelepen, vagy robbanás rázta meg a lakótelepet.