karatna Creative Commons License 2005.07.04 0 0 96
Kedves quicksilver,

öszintén megmondom, a véletlen segített rá, hogy erre vetödtem, mivel kiváncsi ember vagyok, érdekelt
hogy mi folyik a "falak" mögött. Felkeltette az érdeklödésemet azért is, mert bizonyos topicokat még
olvasnom sem sikerült, vedd úgy hogy egy eltévedt lepkegyüjtö vagyok aki saját céljaira (ez esetben irodalmi
és analitikai) különlegességeket keres.

Eddigi tapasztalatom - mert néma olvasóként nagyon sok topicban ott vagyok, hogy a zárt topicokban
az emberek nem teljesen ok nélkül fordulnak el a nyitott topicoktól. Ez többségében pozitív indikátorok
miatt történik, topicrágó és romboló személyek kizárása, vagy célcsoportok összefogása - kevésbé negatív,
mint hasonszörü faj és vallási, esetleg szexuális érdeklödési körök részére.

Természetesen nem mint nézö kivánnék résztvenni a társaságban hanem mint aktív beszélgetöpartner.

Meg talán annyit magamról hogy viszonylag kiegyensúlyozott, sokat látott embernek tartom magamat,
aki szivesen elviseli a jogos kritikát is. Rövidebb írásaim többfelé - bár nem túl jelentös helyeken -
megjelentek és készülök könyvkiadásra is.

Örülnék ha sikerülne a topiclakók közé beilleszkednem, alátámasztaná elméletemet hogy az emberekröl
alapállásból jót tételezünk fel ameddig az ellenkezöje be nem bizonyosodik.

(Egyébként néhány hozzászólás alapján felületes dolog lenne összképet alkotni valakiröl, én nem vállalnám)

üdv

-ka

u.i.
(kicsit gyorsan írtam, elnézést az esetleges fogalmazási vagy helyesírási hibákért)