AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.03 0 0 28

Az isten áldjon meg hol írtam azt, hogy a gyerek könyökét kell lekötni??? A szemüveget kell a hajlatnál rögzíteni a fején...  Igaz, mikor mi kaptuk az első szemüveget, akkor a lány még 8 hónapos volt, és akkor én ezt alkalmaztam, de a gyereket sehol nem kötöttem le, se le nem fogtam... ő is próbálta vagy 3 napig lecibálni, de nem sikerült, aztán megszokta, ennyi. Én meg tudtam, hogy ez viszont szükséges, ha azt akarom, hoyg tovéábbra is két működő szeme maradjon, én meg azt akartam, és nem azon filóztam, hogy a 8 hónapos gyerek majd mit fog rólam gondolni. MInt ahogyan a Pavlik kengyelt is kegyetlenül rajtahagytam egész nap és egész éjjel és csak a fürdetésnél vettem le, mert nem akartam, hogy sánta legyen.

Ellentétben az egyik ismerősömmel, aki pl. éjszakára levette, meg ha elvitte valahová levette stb...  végülis az a gyerek is megúszta a sánatságot az enyém is, csak én nem akartam kockáztatni.

 

De végül is mindenki maga tudja, hogy mennyit bír: én mondjuk akkor 6 hónapos terhesen nem éreztem magamban annyi türelmet, hogy hetekig "barátkoztassam" a szemüveggel...  

Előzmény: Angiszeged (24)