Angiszeged Creative Commons License 2005.07.02 0 0 14

HAlli!

Jól lesüllyedt a topic.

Azóta több dologban is revidiáltam az álláspontom, pl a VUK keret nekünk is nagyon bevált. Akinek van közgyógyigazolványa, annak teljesen ingyen van a keret és a lencse is!! Ez nagy dolog. Mi nemrég váltottuk ki, tökéletesen meg vagyunk vele elégedve, sőt, talán még jobban is viseli, mint a drága keretét (mondjuk azt már kinőtte és karcos is volt)

 

Mocorgó! Kérdezted a korás topicon, hogy hogy kell egy mozdulattal feladni a szemüveget. Két ujjal meg kell fogni a korbácsszárat, a gyerek mögé állni, vagy lehet vele szemben is, mind1. A lényeg, h az orrnyereghez kell először illeszteni, utána elhúzni a szárat a fül irányába, és egyszerűen ráhúzni a korbácsot. De le fogom fényképezni, h érthetőbb legyen.

Írtad, h az optikában sírt, nem bírta a macerát. Legyetek vele nagyon nagyon türelmesek, ne erőltessétek, és szánjatok rá pár napot a szoktatásra!! HA sír, nem kell erőltetni, várni kell pár percet, elvonni a figyelmét!, a kezeit lekötni! (nem kötéllel:) ) , és észrevétlen visszaadni rá. HA nagyon kiakad én várnék 1-2-3 napot, és újrakezdeném intenzíven a szoktatást. (pár napon már semmi nem fog múlni)

Ha most mentek a szemüvegért, rá akarják majd próbálni, mert a keretet is be kell állítani. Ne engedd, h erőltessék, inkább ragaszkodj hozzá, h mutassák meg ezt a bizonyos mozdulatot, vigyél vmi érdekes játékot, és inkább te tedd fel neki. (Én nem is vittem el akkor, nem is állt jól a keret, 2nap után, mikor már megszokta visszavittem és akkor állították a méretére)

NEhogy elvegye a kedvét az egésztől...

Aztán ha már bírja pár percig a szemüvegben, még jó sokáig le fogja dobálni (Virág még most is ledobja) ne szidjátok le érte, lehet, h csak meg akarta dörzsölni a szemét, és útban volt, vagy egyszerűen csak zavarta, ha napi pár órában rajta van, az már nagyszerű. Virágnak volt egy időszaka, amikor itthon nem volt hajlandó viselni, viszont ha mentünk vhová sosem vette le:).

Nagyon figyeljetek rá, résen kell lenni, eldobja a játszón, betemetik a homokba, ha elfelejted, h szemüvegben volt, lehet menni másikat csináltatni (mi nemrég elhagytunk egyet:( )

Na, ennyi nagyvonalakban.

Angi