Munchausen Creative Commons License 2005.06.30 0 0 39
Nekem szimpatikus a gondolatod, csak magyarország nem akkora ország, hogy itt a te szóhasználatoddal élve nemzeti kapitalizmust lehessen teremteni, azért ne legyél teljesen letörve, mert a honi nemzeti oldal nagyrésze ezzel a téveszmével kel és fekszik. A józanabbak viszont tudják, hogy még akkor is kis ország lennénk ehhez, ha nem lett volna a trianoni döntés.
A topic témájához szólva viszont inkább azon kellene agyalni, hogy a jelenleg is meglévő kiskapukat reteszeljék el törvényileg, mivel ma magyarországon a kevésbé szemérmes vállalkozók, akik többet keresnek mint az u.n. bérből és fizetésből élők, akik ha akarnának sem tudnának kibújni az adófizetés alól, 20-80%-ban viselik a közterheket, s kikövetkeztetheted, hogy melyik százalékérték vonatkozik rájuk.
Mellesleg bizonyos elemzések szerint ha a jelenlegi rendszereket nem váltja fel egy igazságosabb, a környezeti értékekre jobban odafigyelő rendszer, akkor irreverzibilis folyamattá válik a föld teljes pusztulása, ami lévén, hogy csak egy van belőle nem éppen mellékes és elhanyagolható dolog.
Előzmény: tfa (36)