Ezen jót röhögtem :-))).
Egyrészt látnok vagy. Az első dolgom a classis view volt és mivel zöld vagyok, ezért rögvest Lucfenyő style. :-))
A melegedés korábban lehetett gond, valóban érdekesnek találtam, hogy gyárilag kevés ventilátort raktak bele. Azóta bővítettük és ez a része már működik. Pormacska még nincs, mert fél éves sincs a gép és nem a földön tartom, védett, jól szellőző helyen van.
A világító ventilátornak van valami funkciója? Mostanában egyre több ilyet látok, s nem tudom, hogy ez újabb haszontalan cikk vagy van szerepe is a színnek?
Hardvergond is volt vele, először a hangkártya lábai okozták rövidzárlatot (Sulinet rulz), majd jött egy alapcsere kapásból. Magyarul kaptam egy új gépet. Utána kiderült, hogy nem összeférő RAM-ok vannak bele, de ezt a gondot is sikerült megoldani kb. 1 hónap alatt. :-/
Összességében az biztos, hogy nyomok egy letisztítást, aztán újratelepítést, mert ez a mostani az előző vizsgaidőszak termése és lehet, hogy beigligőzös volt az állapotom. Az lehet bármilyen gond forrása, hogy eddig tárcsázós etiópnetem volt és cseréltünk ADSL-re? Ha sokáig nem vagyok, ne töröljetek a listából :)).
Más. Chellós netem van, többet ne kérdezzetek. Néha nem működik, s ilyenkor egy táp le, táp fel mozdulat szokott neki segíteni. Ez nem zavar, mert legalább erősödik a derekam, de lehet, hogy én is hozzájárulok ehhez a problémájához? Mitől lehet ez? Már egy hónapja nem találkoztam ilyennel, de vizsgaidőszakban minden negyedik nap derékra gyúrtam.