Mad árka Creative Commons License 2005.06.30 0 0 231

No igen, pont az motoszkált bennem, hogy a 2000-et nem fogják a halálomig frissíteni.

Nemigen telepítgetek programokat, minden extrám kimerül egy Photoshopban, egy Corelben meg egy Quarkban. A felmerülő hibák mellett a másik bajom az XP-vel az agyamban rejlik, ugyanis a 2000 funkcióit jobban átláttam és használni is jobban tudtam. Például a hardveres rész nekem jobbnak tűnt, sem a nyomtatót, sem a digitális fényképezőgépet, sem a hangkártyát (stb.) nem tudom annyira kényem-kedvem szerint használni, mint a 2000-nél. Ettől persze még lehetek én a béna, ez is benne van a pakliban.

S akár úgy is fogalmazhatnék, hogy akkor valószínűleg a 2000-et jobban fel tudtam telepíteni :)), mivel annyi lefagyást és egyéb hibát, mint amit az XP eddig nálam produkált, az eddigi oprendszereim összesen eddig nem produkáltak. Ugyanakkor az őrületbe kerget a felhasználói élmény növelése vagy milyen ablakocska, ami üldöz. Igaz, lehet, ez már a 2000-ben is kergetne, fene tudja. Engem hagyjanak békén, elég élmény vagyok magamnak is. :)

Amúgy most néztem, nekem Home Editionöm van. Eredeti, kaptam a géphez. :-o

Előzmény: Törölt nick (228)