Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a jótanácsokat,majd összerakom szépen a fejecskémben,és ha nem megy a megfejtés,akkor biza a drnénit fogom megkérdezni,aki természetesen azóta nem elérhető,amióta kérdésem lenne!:)))Na mindegy!
Egyébiránt ez a hozzátáplálás dolog nekem kissé ingoványos,mert születését tekintve Anna lassan 6hónapos,de a korrigált kora 2 és fél hónapos,szóval én mint betoji szülő,meg nem kezdtem volna magamtól ezt az egész hozzáetetés dolgot,vártam,hogy az okosabbak közül kinek,mikor és mi jut eszébe a lánykám láttán!:)))Hát alma lett belőle!Kénytelen vagyok hétfőig várni,mert gondolom a drnő addig agyontapossa,vagy ráül a mobiljára,ezért nem elérhető.
L.a.c.i.!
Ha a maszatbrigád csoportvezetője-Marcell- ilyen szépen porszívózik,akkor ha a napirendjébe belefér,és csinálná még,nehogy visszafogjátok,küldjétek nyugodtan át hozzánk is!Porszívót nem kell hozni,van helyi alkalmatosság,és ígérem,hogy cserébe én is kitalálok vmi finomságot,amivel legalább ilyen kivállóan össze tudja magát maszatolni!:)))))))
Angiszeged!
Annyira aranyos ez a számolásos történetetek!Szerintem ezek a kicsinykók tudják,hogy mi a megfelelő pillanat az ilyen megható dolgok véghezvitelére.Nem?
Mert örültél volna akkor is,ha otthon utánnad mondja,na de így azért egész más!Annyira aranyos!
Anyussy!
Lehet,hogy Pötyi nem Rékánál kezdi a pesztraságot,de ahogy elnézem a ragaszkodását,tutira nála fejezi be!
A keresztlányomnak a szülei minden létező játékot megvettek neki mikor picike volt,az ember nem nagyon tudott olyasmit vinni,ami ne második lett volna!
Aztán a nagymamája nagyon rosszul állt anyagilag,és az egyik ünnepre nem tudott vásárolni a világon semmit,és elővett egy régi valamilyen szőrös kabátját,és varrt neki egy kicsit sem szépnek mondható állatkát,és egy másik játékról ellesve csinált neki bajszot is fonalból!
A kislány most 6éves,a mamája dec.29.-én meghalt,és a picike azóta úgy mint baba korában,megint dugdossa az orrába a bajszát az állatkának,és úgy alszik el.
Azt mondja jó,mert csiklandozza a mami az orrát!
Hát megtekerte a lelkét az egész családnak!
Anyukámat holnap megyek meglátogatni,ma felhívott,és azt hallom,hogy nagy gázok vannak!Borzasztó a hangja!Én nem tudom ez a korosztály mivel érdemelte ezt a sok problémát,de komolyan rettenetesen megvisel!Így,hogy az én anyámmal történik,így meg különösen!
Állítólag a jövő hétvégén eltávozásra hazajöhet!
Előre rettegek az egésztől,ráadásul megint énekelni kell menjek!
Remélem minden rendben megy majd!
Mindenkinek milllllió tsóóóóóóók!
Gyógyulóban vannak a betegecske gyerekecskék?
Nekik külön gyógy pussssssssszancs!
Sziasztok!
Hú megint regény lett!Nagyon bocsi!