Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.23 0 0 431

Persze ehhez kell egy jó termék is

 

Ha küllőt kezdenék árulni mlm-ben, az emberek akkor is meg lennének győződve a termék jóságáról és hatékonyságáról. A munkahelyeken küllő csomagokat vennének az emberek egymástól küllő-katalógusból. Az országot küllő futárok járnák, és minden otthonban tele lenne a spejz felesleges küllő-kollekciókkal. Hónap végén hirtelen megugrana a küllő utáni kereslet, mert akkor van a bonushajrá. A rokonok akciós küllöcsokrokat ajándékoznának egymásnak karácsonyra, mert azt mondták az agymosáson, hogy az jó az egészségnek is, és ezt csont nélkül el is hitték a szponzoruknak, mert ő láthatóan csak a javukat akarja.

 

A termék teljesen lényegtelen ebben a műfajban, ha végignézed az mlm-eket, látható, hogy nagyon szűk réteget fednek le. Majdnem mind hasonló kategóriában nyomul. (Egészség, tisztitás, kozmetika)

Az egész ami átbillenti a rendszert a piramisjátékból a legális üzletbe, az pusztán a termék, ami tök mindegy hogy mi. Az a furcsa, hogy ha valaki teljesen jóhiszeműen  mlm-ben akar egy terméket forgalmazni, akkor önkéntelenül is egy piramisjátékot fog szervezni, mégha erről nem is tud. Ez az mlm tulajdonsága, és az mlm-állandón nem fog tudni változtatni, bármilyen szuper kompenzációs tervet alkalmaz. A 99% : 1% bukta arány mindig jönni fog, bármekkora lesz is a piramis, csak erről senki nem tájékoztatja majd a jelentkezőket.

 

milyen szép sikereket érnek el az üzletkötők, megkeresnek fél millió Ft-ot.

 

Mekkora az a piramis? Innen megmondom neked, mennyien keresnek vele félmillát..;--)) Gondolom főleg a nyertesek látod, akik a központban nyüzsögnek.

 

Előzmény: m. elisabeth (428)