vanchu Creative Commons License 2005.06.23 0 0 29
Annó Orbán Viktor személyesen adta ki ukászba, hogy viseljék a szimpatizánsok a kokárdát... (aztán azt is személyesen mondta, hogy szavazni ne abban menjenek)

Én szőrmentén ott voltam azon a gyűlésen, mert közel lakom hozzá, nem volt rajtam kokárda (se _semmilyen_ pártjelvény), és FÉLTEM bazzé. Lehet, hogy Neked megszokott dolog azt érezni, hogy elég egy szikra, és 3-4 (15?) ember azonnal nekedesik. Mert be is szóltak páran. Nekem ez új és igen szar élmény volt, és igenis a fidesz nyakába varrom.

Soha nem voltam még büdös kommunista( vagy jobbos) csak azért, mert _szemmel_láthatóan_ nem voltam szimpatizáns. Ott először. És nagyon remélem, hogy utoljára.

Ezek után meg beszélhet nekem akárki akármit az árokásásról, meg mocskolódásról, meg hogy ki kezdte. Arra futotta az elveimből, hogy ezek után se szavazzak az mszp-re, de az "aki nincs velünk az ellenünk van, és lehetőség szerint kiirtandó" elvet én igen csúnyán megtapasztaltam a fidesztől, és csak a fidesztől.

Még ha HAJRÁ MSZP kitűzőben megyek, akkor hagyján, provokálok, megérdemlem. De azt nemhogy párthovatartzásnak, hanem ellenségességnek betudni, hogy március 15 után n hétel nincs rajtam kokárda... Ezt azóta se emésztettem meg.

(A baloldal meg sujkoljon amit akar, leszarom.)
Előzmény: tfa (28)