altos Creative Commons License 2005.06.22 0 0 234

A kiadvány tényleg nagyszerű, méga egy-két pici hibát is sikerült eddig találnom.

A koncert nagyon jó, nagyjából hasonlít a Margitszigeti programra, csak vagy két-három számmal hosszabb, majd lecsekkolom pontosan. Itt azért látszik hogy veszik a bulit, minden tökéletes és Ritchiék is bedobnak mindent.

Egy kicsit furcsa hogy a felirat (angol) csak a Blackmore's Night daloknál van, a Deep Purple számoknál illetve az összekötő szövegeknél semmi.

A másik apróság hogy a belső borító képeinél még az előző hegedüs/fuvolás van a csoportképen (aki a Vigadóban is volt), míg a Tudor Rose fedőnéven a koncerten hegedülő hölgy lemaradt...

A Way To Mondalay a koncerten valóban nem szerepel, de a bonus discen videoclip formában azért helyet kapott.

Az első lemezen található még egy backstage film,  (rövid 8 perces)  - naná hogy cseh felirat van hozzá, de magyar az nincs - , meg az egyik dal multiangel felvétele (Village In the Sand).

A bonus disc nálam már honapra marad, de az biztos hogy nagyon jó hiánypótló kiadvány születet.

Én nem bánnám ha Ritchie menedzsmentje rátérne a Purple által kitaposott útra, és kiadna évente egy (vagy kettő-három:)) DVD-t is, mert szerintem minden koncertúrnéja megérdemelné hogy megörökítsék (pláne a 2003-as, ami még ennél is jobb volt!), akkor még a méltatlanul mellőzött Rainbow örökségről nem is beszéltem.

Előzmény: Dr.W.Gy. (233)