dskywalker Creative Commons License 2005.06.21 0 0 144

"Az angolból 78 van, eddig és még nem igazán látni a végét."

 

Khmm... az igen!:) Már az első 30 felért egy könyvvel... igaz, csak egy hónap telt el köb a kezdés óta... mikor is van a napforduló, vagy mi a bánat?:))))

 

Karbalán: kicsit logikusan - Voldemort nem hinném, hogy odahoppanál a Foltozott Üstbe, csak azért, hogy beszéljen Harryvel, vagy elrabolja, meg egyébként is, ezt akkor eddig miért nem tette meg? Tehát én valószínűsítem, hogy két dolog lehet a kiváltó ok: 1. Hogy Harry elcsatangolt, és jött valaki, hogy leszidja, vagy beszéljen vele. 2. Hogy Harry beavatott egy muglit a titokba, és jött valaki, hogy leszidja, vagy beszéljen vele.

 

Ez alapján egy Rend tag lehet a megoldás.

 

De ha Harryt esetleg veszély fenyegeti, akkor lehet

- A halálfaló jelölt Oxen, aki behoppanált a szobába.

- A nagydarab varázsló, akiről fogalmunk sincs, hogy ki.

- Vagy egy másik halálfaló, de minek keverjünk bele ilyen dolgokat, amikor sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani a dolgot, szóval ez kizárnám.

 

Nézzük a bejutást a szobába!

 

Vagy Tom engedte be - Nem lehet halálfaló, csak valaki, aki jól ismeri Harryt, mondjuk a miniszterelnök Caramel, vagy Dumbledore.

Vagy behoppanált - szintén lehet egy halálfaló egy rend tag, Dumbledore, Voldemort, Caramel nem hinném, az ő stílusa nem ilyen.

 

Az ágyon ült valaki. Ült. Ha egy halálfaló lenne, akkor belopózna az ajtó mögé, és meglepetés erejével támadna, szóval a halálfalókat kizárhatjuk. Egyedül Voldemortot tartanám lehetségesnek a rosszak közül, hogy ott ül és várja, hogy Harry rányisson, de a fentiek miatt nem hinném, hogy Tom megmutatná magát a Foltozott Üstben. Ezzel a rosszakat kizárhatjuk.

 

Szóba jöhet a nagy darab varázsló (bár szerintem ő se ülne le az ágyra, hanem állva várná Harryt, Dumbledore, valamelyik rend tag, aki közel áll Harryhez, viszont a Weasley-éket kizárnám, ők nem törnének be Harry szobájába, talán még Tonks és a többi rend tag sem, mint pl. Remus, szóval szerintem marad Dumbledore, esetleg egy olyan szereplő, aki nem vesz részt a háborúba, vagy csak diák (Draco, Dobby). Szerintem:))))

 

Lehet, hogy egy kicsit túl komplikáltam???:))))

 

Donát.

 

 

Előzmény: Melkor. (129)