mamoska Creative Commons License 2005.06.16 0 0 569

Macisajt és barátai és üzletfelei és kolesz társai stb.Szeretitek Vikit és a többieket, ami nem baj. De !!! Jobbra is csinálnak lejárató kampány tervet, de azt vélhetőleg nem jegyzőkönyvezik elvált házastársaknak is hozzáférhetően.Az átkosban még egy jobb fajta brigádgyűlésről sem készült leírt jegyzőkönyv a valóságban elhangzottakról/ennyit az emberi hülyeségről /. Szóval készül jobbra is kampányterv, szereposztás, diszlet, jelmezterv ...Akkor méért  baj ha balra is készül?Hisz színház 

az egész világ. Hát nevessünk!Az egyetlen amit tehetünk, hogy éljük a magunk életét amennyire lehet normálisan, nem törödve velük/ t.i. magas politika/ bár a mi pénzünkön és bőrünkre játszanak . De hát ezt már legalább 15 éve / bocs. 40000 éve/ hagyjuk, akkor mié pont most lenne másképp.

És Macisajt a népnek tényleg van szaga/ lásd Népszaga/ néha a félelemtől, amit  a kutyák is - a csahosok - megéreznek . És a csahosok falkába verődve ijesztgetnek és marnak , mert egyedül nem biztos, hogy megy . Állitólag van egy módszer, mozdulatlanul a szemébe kell nézni és lassan, tagoltan, hogy értsék azt kell mondani: rosssssz kutya! Ha kell akkor kampányszerűen.