Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 515
"Új vonal a szőlőügyben; Orbán miniszterelnökként tanácsadója volt a felesége cégének. Az új vonalat egy újságcikk indítja el. Fontos, hogy ne az MSZP köreiből induljon, tehát a Népszava nem alkalmas, mert azt sokan pártlapnak tekintik, így eleve nem lenne hitles a támadás. Három médium lehet alkalmas:
- 168 óra (mellette szól, hogy a Kaya Ibrahim ügyet jól indította el, ellene szól, hogy erélytelen és nem igazán jól pozícionált lap).
- Index (előnye, hogy hiteles forrásnak számít, hátránya, hogy túlságosan autonóm – nem lehet az MSZP vagy a kormány felől befolyásolni, plussz viszonylag kevés emberhez jut el. Második lépésben mindenképp javasoljuk.)
- ÉS (legalkalmasabbnak tűnik, mivel a jobboldali értelmiség egy része is olvassa. A többi újság szívesen veszi át ütősebb témáit.)

3. lap
A cikk nyomán az ügyet felkapja a média, publicisztikák, háttérbeszélgetések, interjúk stb. majd következhet a parlamenti vizsgálóbizottság felállítása az Orbán család meggazdagodásának feltárására.


---------

Nos, szórol szóra így lett.
Második lépésben valóban az Index állt elő, kénytelen volt persze, mert elsőre az ÉS -es hablatyot a kutya sem érdekelte...


"A vizsgálóbizottság nyilván eredménytelen lesz, viszont több hónapon át elhúzódhat és így hétről hétre téma lehet a sajtóban az Orbán család szőlőügye. Orbán remélhetőleg perelni fog, ami szintén segít, hiszen annak kapcsán is téma lesz az ügy a médiában. Nincs jelentősége, hogy mi lesz a per kimenetele, és milyen helyreigazításokat kell közzétenni, a lényeg, hogy a korrupció, visszaélés gyanúja megragad a köztudatban, és bogár bekerül a Fidesz szavazók fülébe is. "



Nos, klikk akár a mai Index címoldalára...:))
A "hír", hogy elhalasztanak a kormánypártiak elfoglaltsága miatt ! egy bizottsági ülést, a hat hónapra megszavaztott határidőn belül...:)))) Mi ez kérem, ha nem hír?:)))))
És ha, mint az várható, a bíróság jövő csütörtökön jogerősen helyrepofozza Pataki bíró , első fokon politikai PR célokat szolgáló joggal való visszaélését, akkor majd az lesz hogy "nincs jelentősége, hogy mi lesz a per kimenetele, és milyen helyreigazításokat kell közzétenni, " elvtársak, majd felvonul Kovács, Méjer és Rajnai a Molnár/Szabó " Basszameg" Zoltán-féle bizottság elé...:O)



Szóval, mint korábban kifejtettem, láthatóan vagy valóban az MSZP írta ezt a forgatókönyvet, vay jól megtanulta...



Nahát:)
Előzmény: Fortissimo (437)