motyo1999 Creative Commons License 2005.06.13 0 0 290
Önmagában lehet, hogy ingerszegény, de mivel az egész mögött ott van az ALFA!!!!! minden gyerekkori és felnőttkori emlékével, izgalmával, érzéseivel, ezért nem valószínű, hogy rosszul érezném magam benne!
A probléma inkább a teljes impraktikusságban rejlik. Ha bármi olyan tárgyat elhelyezel benne, amit egyébként nap mint nap használunk, akkor rögtön szétesik a kép.
És persze ott vannak a pengevékonyságú polcok, amikre különféle vázákat, ill. orvosi fiolákat helyeznek a filmben - természetesen ezek a legkisebb lökésre látványosan felborulnak, és földre szórják precízen elhelyezgetett tartalmukat.
Az említett hölgynek egyébként kitűnő ízléssel sikerül összehangolnia az alfás és nem alfás tárgyakat - persze azon az áron, hogy az alfa-feeling némileg sérül (Egyébként írja valahol, hogy a parkettát is ki akarja dobni - nyilván nem tette meg azóta, pedig szívesen látnám a fejleményeket.)

Azért el tudnék képzelni egy falba rejtett házimozirendszert a vezérlőteremben. A nagyképernyő helyén a plazmatévé, a hifi-cuccok a fali panelekbe süllyesztve, a távirányitók az asztali konzolok helyén. Persze ehhez ki kéne hozni a nagy fotelt Koenig szobájából... :)
Előzmény: közt-es állapot (289)