sexforme Creative Commons License 2005.06.12 0 0 2298
Eddig nem voltam senkivel, aminek a fõ oka az, hogy nem vagyok egy tipikus partizós/bulizós, társaságba járó ember, ennek következtében nem igazán találkozom nõkkel, akik partnerként szóbajöhetnének. Ha mégis találkoznék valakivel a szexuális tapasztalatlanságom esetleg problémákat okozhatna, ezért úgy gondoltam szakemberhez fordulok, hogy legalább az elsõ alkalmon túl legyek.

Olvastam LHV-ban és más helyeken is beszámolókat, és szeretném az ott leírt negatív tapasztalatokat elkerülni, mert nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha az elsõ alkalomhoz negatív élmények kapcsolódnának.

Úgy látom, hogy a legyszerûbb lehetõség erre, ha luxus szolgáltatóhoz fordulok, amire a pénzt sem sajnálnám.

Amit szeretnék:

Normális környezetben találkozni vele, nem lepukkant lakótelepi lakás, nem 8 ker. bérház harmadik emelete, hanem valami hangulatosabb hely (szálloda, saját lakás igényes helyen, stb.).

Ne tapossak az elõzõ vendég sarkára, és más se az enyémre. Egy luxus szolgáltató valószínûleg nincs rá szorulva arra (már csak a tarifáiból adódóan sem), hogy tízperces váltásokban napi 50 kuncsaftot rendezzen le.

Jó lenne, ha nem leharcolt, elnyûtt nõ lenne, hanem fiatal, jó külsejû, adna magára, stb. Lehet fotómodell megjelenésû is. Nem baj, ha drága, amúgy sem tervezek rendszeresen igénybevenni ilyesmit, inkább valamifajta minimális tapasztalat megszerzésére törekszem.

Jó lenne, ha megértõ lenne, esetleg el is mondhatnám neki, hogy miért mentem és türelmesen segítene át a kezdeti nehézségeken.


Kb. ennyi lenne. :) Ha valaki vett már igénybe hasonló színvonalú szolgáltatást vagy tudja hol lehet ilyet találni, akkor ne kíméljen.