SemperFidelis Creative Commons License 2005.06.10 0 0 206

Sziasztok!

Na, azt azért megnézném, ha csúszna az átadás, mert hárman(!) nem írtuk alá a felmérésként elhintett, jogi csapdaként sikeresen átvitt, semmi adatot nem tartalmazó, igencsak inkorrekt irományt... Gondolom, fizetnének kötbért ezen "butaságuk" miatt is... :)

Még mindig nincs állásfoglalás arról, hogy az ajtó miatt lehet-e biztosítást kötni, de - gondolom -, aki aláírta, utánajárt, s már tud biztos infót... Akkor, az építtető vagy a kivitelező miért nem? Na, mindegy... Ha nincs biztosítás -> nincs hitel -> nincs pénz az építtetőnek -> s végül nincs a kivitelezőnek, ahonnan kiindult az egész "butaság"... :) Aki másnak vermet ás, ugye... ;)

A lényeg, hogy örüljünk, mert út hosszú évekig nem lesz, ez első kézből jövő infó. Az önkormányzat nem csinál szilárd burkolatú utat, amíg a területen - laktanya - egy talpalatnyi hely is beépítetlen, s ez lehet évtizedes intervallum is...

Érdekes lesz még, hogy nem egyeztettek velünk előre a hibákról, hanem majd mi azokkal együtt vesszük át a lakást, s 8 napon belül kijavítják, csakhogy akkor otthon is kéne lenni. Én nem tudom, ki, hogyan dolgozik, de, hogy én nem fogok ezért szabadságot kivenni - pláne, többet, mert gyanítom, külön jönnek -, az tuti! És, a munkaköröm a szabad hétvégét sem biztosítja...

Mindegy, látom és nagyon várom már a végét, lebonyolítjuk a szükséges dolgokat, aztán ajtó becsuk, és vége... Gondolom, mindenki ezt várja már... ;)

Legyetek jók!

SemperFidelis

Előzmény: csildike (203)