vicc Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4337
Felfoghatatlan a számomra, hogy az mtv ilyen amatőr módon kezelte ezt az egészet!!! A kezében volt a világ manapság egyik vezető sorozata, és nulla támogatást adott mögé, így a nézettsége is nulla lett!

EZ NEM IGAZ! aok mindent kezel az mtv amatőr módon - a 24 kivétel volt.

egyrészt a 24 egyáltalán nem a világ egyik vezető sorozata - még amerikában is csak a 40-50. hely környékén van - a helyszínelőket pl. háromszorannyian nézik. kultsorozat, aminek fix nézőtábora van, de nézettségileg sehol sem üt nagyon.

másrészt az mtv KIVÉTELESEN rengeteg támogatást adott a sorozatnak, hiszen betette a második legnézettebb műsora mögé (kék fény, hétfő 9 óra), az egyetlen időpontba, amikor nem volt erős kereskedelmi vetélytárs és agyonreklámozta a sorozatot anno az mtv-n (még szép, hiszen high profile cuccról van szó) + sajtótámogatást is kapott.

Bezzeg valamelyik kereskedelmi csatorna simán egy Vészhelyzethez mérhető sorozatként kezelte volna, és kapkodnának az újabb évadok jogaiért, szinkronnal együtt! Áh, el van ez...

természetesen kereskedelmi csatona benyomta volna valamikor késő estére. ugyanez történt a 24 testvér kultsorozatával az alias-szal. az rtl pedig a második évadot még a vészhelyzet mögé is bepróbálta (az eredmény: orbitális bukás)

ilyen sorozat sajnos nem élhet meg itthon főműsoridőben (más sem nagyon - eddig 2,5 sorozatnak sikerült a főműsoridő túlélése)
Előzmény: meggyespite (4328)